Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κάτι αρχίζει να μυρίζει παράξενα, σε αυτή την… υπόθεση;


Ενώ πολλά blogs έχουν αναφέρει την είδηση ότι έπεσε Θύμα εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφήμισης ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, από 49χρονο πολιτευτή του ΛΑΟΣ και απόστρατο συνταγματάρχη, αλλά και την 45χρονη κόρη στρατηγού της ΕΛΑΣ, οι οποίοι φαίνεται ότι διατηρούν blog, μέσω του οποίου κατηγορούσαν τον ίδιο, αλλά και μέλη της οικογένειάς του, και ότι στο blog οι δύο δράστες αναφέρονται με βαρείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη της οικογένειας του, ενώ δεν δίσταζαν να στρέψουν τα πυρά τους και εναντίον της κόρης του κ. Φραγκούλη, Ευτυχία Φραγκούλη, οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος και συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι ΕΤ1, «Εικόνα σου είμαι – Επεισόδιο 3 – Οι δικοί μας ξένοι». Ένας από τους φερόμενους ως εκβιαστές blogger βλέπουμε να λέει Hellenicrevenge: ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ γράφοντας ότι: Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάλι μαζί σας με νεότερες ειδήσεις. Και εννοώ αληθινές ειδήσεις και όχι αυτά που οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι αναμασούν. Χτες σας ενημέρωσα για το άθλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης που κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα κέντρα .

Σήμερα ήλθε η επιβεβαίωση . Αυτοί οι οποίοι είχαν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο, στοιχεία που μόνο ο εισαγγελέας γνώριζε και η Ασφάλεια και για αυτό είναι υπεύθυνοι, σήμερα καταλαβαίνοντας το άνομο και ανήθικο της πράξης τους, που εκθέτει και την εξουσία που τους στηρίζει και που στηρίζουν, τώρα με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως έχω συλληφθεί προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την νεοταξίτικη κρατική ασφάλεια και το κέντρο της εξουσίας.

Ενημερώνω για μία ακόμα φορά τους συνέλληνες και εσάς τους φίλους μου ότι παραμένω ελεύθερη, ικανή να εκφέρω καθαρό ελληνικό λόγο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίμονους διώκτες του ελληνισμού οι οποίοι με την συκοφαντική τους πράξη εναντίον μας απέβαλλαν οποιοδήποτε ελληνόσχημο κάλυμμα (στολή) φορούσαν και έδειξαν πραγματικά πλέον τις εθνομηδενιστικές τους διαθέσεις.

Ειδικότερα πλέον ενημερώνουμε αυτούς, οι οποίοι παίζουν στον κόσμο τον ρόλο του “καλού μπάτσου” (εννοώ αυτούς που και από τον τίτλο τους επιθυμούν την φίμωση βλέπε φίμωτρο αλλά και από αυτούς που οικογενειακά επιδιώκουν τον εποικισμό της πατρίδας μας από το ισλάμ και την τουρκιά μην διστάζοντας να ντύσουν χανούμισσα και την γυναίκα τους βλέπε Ευαγγελάτος ) ότι θα ασκηθούν εναντίον τους όλα τα ένδικα μέσα τα οποία αφορούν όχι μόνο τις εναντίον μου επιθέσεις και παράνομες πράξεις τους, αλλά και τις υπηρεσίες που εμφανώς προσφέρουν με την στάση τους στο θέμα του εποικισμού της χώρας και της εκχώρησης κατ' αυτόν τον τρόπο, κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Εάν αυτό είναι η σοβαρή δημοσιογραφία την οποία υποτίθεται ότι πρεσβεύουν καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά το γιατί και το πως η πατρίδα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και της καταστροφής.

'Όσο για εμένα συνεχίζω να γελώ με τους κλόουν “έγκριτους” δημοσιογράφους και τα ψεύδη τους.

ΥΓ. Απευθύνομαι προς τους απόφοιτους της τιμημένης στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, να διαβάσουν τον κώδικα τιμής της Σχολής τους κλικ εδώ και να πράξουν όταν θα μπορούν αναλόγως.

ΥΓ. Το ιστολόγιό μας θα επανέλθει τάχιστα με συνεχή ροή ειδήσεων.

Επειδή είμαστε πάντα επιφυλακτικοί στις …ειδήσεις θα θέλαμε να έχουμε και την άποψη του 49χρονου πολιτευτή του ΛΑΟΣ και απόστρατου συνταγματάρχη, Εμείς γνωρίζουμε το όνομα του, αλλά δεν θεωρούμε σωστό να το πούμε πριν διαλευκανθεί αυτή η…. παράξενη υπόθεση. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν εκτός του ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ υπηρετήσας σε πολλά πόστα επί πολλά έτη το κόμμα, έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και ως Επιτελής στο ΓΕΣ, στην ΑΣΔΕΝ, στο Α' ΣΣ και σχηματισμούς των Β' και Δ' ΣΣ. Ήταν επικεφαλής του πρώτου Ελληνικού Ειρηνευτικού τμήματος στο Κόσσοβο. Διετέλεσε Διοικητής του 567 Τάγματος Προκαλύψεως.

Έχει τιμηθεί με τα μετάλλια : Χρυσού Σταυρό Τάγματος Φοίνικος, Χρυσού Σταυρό Τάγματος Τιμής, Μετάλλιο στρατιωτικής Αξίας Β' Τάξεως, Μετάλλιο Ευδόκιμου Δκσεως Β' Τάξεως, Διαμν. Αξκού Επιτελούς Διαμν. Ειρηνευτικών Αποστολών, Μετάλλιο ΝΑΤΟ.

Ασφαλώς το ΛΑ.Ο.Σ τηρώντας την γνωστή γκεμπελική τακτική έσπευσε ταχέως μέσω …καναλιών να διαρρεύσει ότι ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!... γράφοντας ότι

ME ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ

Ο συνταγματάρχης που συνελήφθη για εκβιασμό του αρχηγού ΓΕΣ έχει παρελθόν. Όπως μάθαμε πριν από λίγο ο Καρατζαφέρης τον εξεδίωξε από τον ΛΑΟΣ γιατί πριν από περίπου 2 χρόνια του είχε ζητήσει χρήματα για να μην αποχωρήσει με θόρυβο από το κόμμα... του! Πρόκειται για πολύ βρώμικη ιστορία που επιβεβαιώνει ότι στο διαδίκτυο έχουν παρεισφρήσει παρακρατικά και άλλα στοιχεία τα οποία κατά το δοκούν αναλαμβάνουν εργολαβίες για όποιον θέλουν να ξεπαστρέψουν!...

Κατά την γνώμη μας πρόκειται για ένα κατάπτυστο και καθαρά στημένο πόστ, Διότι εάν είναι έτσι ,γιατί …άργησε δυο χρόνια ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ να καταγγείλει το γεγονός όταν ο εν λόγω «εκβιαστής» του έκανε πολιτική ζημιά προσπαθώντας να δημιουργήσει καινούργιο κόμμα με την στενή συνεργασία επανακάμψαντος - μεταμεληθέντως έτερου μεγαλοστελέχους που είχαν φύγει ταυτόχρονα και μαζί, με τον φερόμενο εκβιαστή από το κόμμα του ;

Kαλά θα κάνουν λοιπόν μερικοί να κρατούν σε μικρό καλάθι τις απόψεις τους διότι η υπόθεση ..ίσως τώρα.. ανοίγει, και ίσως… βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεων. Εξάλλου η ενημέρωση είναι μονομερή, διότι αναφέρουν πως «σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογένειας – εκβίαζε τον αρχηγό ΓΕΣ».

Προσωπικά μας φαίνεται πολύ …άκομψο ένας στρατιωτικός με τέτοιες περγαμηνές να έχει πράξει ως του καταμαρτυρούν. Εάν τα έχει κάνει σημαίνει, ότι γενικά ο ελληνικός στρατός έχει πρόβλημα ….επιλογής προσωπικού, Αφού θεωρείται ότι για να πάει κάποιος ως διοικητής τάγματος σε KFOR …εκτός συνόρων, θα πρέπει να έχει περάσει από ..σαράντα κόσκινα .

Για επίλογο αφήσαμε το πόστ του skeftomasteellhnika του… ΛΑ.Ο.Σ ,που δεν… συκοφαντεί. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ να απαντήσει; Ή απαντάνε ΜΟΝΟ με μηνύσεις, φήμες, συλλήψεις κ.λ.π.; http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/blog-post_5039.html#ixzz18azRqEE7

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όποιος δεν κατάλαβε , τον βρώμικο ρόλο μήπως τον παίζει ο επανακάμψας Κλειδέρης , που αφού αποχώρησε από το κόμμα με τον υποφαινόμενο απόστρατο , με επιστολή παραίτησης ( σικ) και αφού περιόδευσε κατ΄ εντολή σε Γιαννιτσά μεριά με τον Παπαδόπουλο και ακολούθως στην Ρηγίλης μεριά , επανήλθε δριμύτερος για να επιτελέσει το θεάρεστο έργο του υπέρ πατρίδος .

ΙΧΝΟΣ , θα πρέπει να δημοσιεύσεις κάποια στιγμή την επιστολή παραίτησης του απόστρατου κολλητού φίλου του Καρατζαφέρη , που τον χρησιμοποιούσε για ιδικές αποστολές μαζι με τον έταιρο κολλητό , τον Κλειδέρη .
Για να μην μας δουλεύει ο χοντρός ότι τον απέπεμψε και ότι εκβιαζόταν .

Κανόνας του χοντρού να προσπαθεί όλους του τους συνεργάτες να τους κρατάει στο χέρι, με τον ένα η τον άλλο τρόπο .

όμως δεν του είπε κάποιος , ότι τα έξυπνα πουλιά από την μύτη πιάνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΙΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕ ΜΠΟΓΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΕΤΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ,ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕΡΓΙΟΛΗ,ΜΠΑΜΙΧΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ,ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300,ΘΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ,ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΣΑΣ.
ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

προηγούμενε ξεχασες τον μπαμιχα τον μαργιολη τον εραστο τον παπαμιχαηλ.σε παρακαλω δεν πρεπει να κανεις τετοια λαθη.θα σε τιμωρησω

Ixnos είπε...

Αφου θέλεται την επιστολη του παρτε την Προς: Πρόεδρον ΛΑ.Ο.Σ. Αθήνα, 10 Μαρτίου 2010
Κοιν: Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής
Κύριε Γ. Καρατζαφέρη,
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αναθέτοντάς μου συνεχώς από το 2007 μέχρι σήμερα πάντα κρίσιμες θέσεις στον κομματικό ιστό του ΛΑΟΣ.
Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα σκληρά προκειμένου να υλοποιήσω το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του κόμματός μας προς τον ελληνικό λαό για ρήξη και ανατροπή του προδοτικού πολιτικού κατεστημένου.
Είμαι δε περήφανος για το έργο και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στα πόστα τα οποία υπηρέτησα.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πληγεί η αξιοπιστία του κόμματος αφού σε συνθήκες ηθικής, πολιτικής και εθνικής παρακμής, επικράτησης συγκεκριμένων πολιτικό-επιχειρηματικών ομάδων και οικογενειών οι οποίες δρουν εις βάρος του ελληνικού λαού, ιδίως των ασθενέστερων τάξεων, και του εθνικού συμφέροντος αλλά και των ενδεχόμενων κοινωνικών αναταραχών, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ο οποίος ευαγγελιζόταν και διακήρυττε ότι θα έκανε την ρήξη και την ανατροπή, συναινεί σε μία πολιτική που μακροπρόθεσμα δεν θα προάγει το καλό της πατρίδας μας μειώνοντας ακόμα και την Εθνική μας κυριαρχία.
Επειδή αποφάσισα να αποστρατευτώ μετά από 28 χρόνια δυναμικής αλλά και αγωνιστικής πορείας στον ελληνικό στρατό, (υπέρ των στελεχών των Ε.Δ. και ευρύτερα των ένστολων τους οποίους το κόμμα σας δεν προτίθεται να στηρίξει), αφού δεν μπορούσα να ανεχθώ τη συνεχή Εθνική και Πολιτική παρακμή της πατρίδας μου, έτσι δεν θα μπορούσα να προδώσω σήμερα αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και όσους άλλους οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν και στήριξαν τους αγώνες μου για κοινωνική δικαιοσύνη και ανατροπή του σάπιου κατεστημένου, ακολουθώντας σας στην σημερινή πορεία του ΛΑ.Ο.Σ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον υπέροχο κόσμο, με τον αγνό και άδολο πατριωτισμό, ο οποίος στο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ. τον Ιούνιο του 2009 με την ψήφο του με εξέλεξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής αυτού, επιπλέον να τον διαβεβαιώσω ότι τίποτα από ότι είχαμε οραματισθεί για την Ελλάδα μας δεν αναστέλλεται.


Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΘΙΚΗΣ
ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΟΥ.

ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ
ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ
ΤΟΝ ΣΥΝΤ/ΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΞΗ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ
ΚΑΤΆΓΓΕΛΛΕ ΤΟΤΕ ; ΤΩΡΑ...ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ;

ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΕΥΠ
ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΦΑΣ
ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ ; ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ
ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ Σ.Ξ. ΚΑΤΑ 15 % !!
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΚΑΤΑ 15% !!!

ΑΠΟ 90.000 ΑΝΤΡΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ
ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 75.000 ΑΝΤΡΕΣ, ΕΤΣΙ
ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ
ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ
ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ
ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗ
ΓΕ ΦΡΑΓΚΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕΤΑ
ΤΗΝ ΜΗΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΠΑΜΕ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Kάπου -ως συνήθως- τάχετε μπλέξει -κατά τύχη- στο μονίμως υβριστικό σας -κατά ΛΑ.Ο.Σ- ιστολόγιό σας.
Α)Χρεώνετε τον Καρατζαφέρη με ενέργειες άλλων, π.χ. δεν είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ περί εκβιασμού του, αλλά το Fimotro.
Β)Ο Σπύρος Σ.... πολύ ορθά έκανε και αναδημοσίευσε (απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) την είδηση περί πρόσληψης στην ΕΡΤ της κόρης του αρχηγού ΓΕΣ κ.λ.π. Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με το .. στυλ , το ύφος και τις βωμολοχίες της σχετικής ανάρτησης που μάταια προσπαθεί να σας ξεπεράσει ως "ΙΧΝΟΣ".
Στην ουσία τώρα. Όπως γράψαμε και σε δική μας ανάρτηση και όπως περιέγραψε ο κ. Σφακιανάκης, προκύπτει ότι ο Αρχηγός ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ μηχανισμούς για εντοπισμό κατασκόπων , ΕΥΠ, κ.λ.π. για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του χρήση. Δηλαδή για θέμα της κόρης του ΕΒΑΛΕ μπροστά ΕΘΝΙΚΟΥΣ μηχανισμούς. Εμάς ΑΥΤΟ μας ΒΡΩΜΑΕΙ, όπως ΒΡΩΜΑΕΙ και η .. βιασύνη της εισαγγελίας για ΑΡΣΗ του απορρήτου, έρευνες σε σπίτια, συλλήψεις ύστερα απο καταγγελία του Αρχηγού ΓΕΣ περί εκβιασμού που προήλθε απο ΑΝΩΝΥΜΟ τηλεφώνημα που υπέθεσε ότι ήταν απο τον Σπύρο Σ..... κι έτσι άνοιξαν οι πόρτες των περαιτέρω ενεργειών.
Αν ΔΕΝ ήταν ο αρχηγός αλλά απλός πολίτης, ΟΥΤΕ χαραμάδα δεν θα άνοιγε.
Εσείς απο το "ΙΧNOS" έχετε αλλάξει τα φώτα της Ελληνικής γλώσσας και την έννοια των ύβρεων, θάπρεπε κάθε μέρα νάχετε και απο μια ... άρση, δεν σας ενοχλεί κανείς όμως , υπάρχει απάντηση άραγε;
Τώρα για τα υπόλοιπα τι κάνει , πως το κάνει και γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ με τα στελέχη του, έχουν γνώση οι φύλακες των Θερμοπυλών που δεν έχουν σχέση με τον.... "Ιχνηλάτη" σας.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Κε Σιδέρη , fimotro = Καρατζαφέρης = σκεφτόμαστε Ελληνικά.

Σπύρος Καρατζαφέρης = αδελφός
Γιάννης Παπαγιάννης = πρ.υπάλληλος στο ΤΗΛΕCITY , κατά δήλωσή του , ο πρόεδρος είναι ο πολτικός του πατέρας.
Τάνια Ιακωβίδου = πρώην τηλεπαρουσιάστρια στο τηλεcity , πρώην υποψήφια του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Αττικής
Γιάννης Σπίνος = υποψήφιος στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές με τον Γεωργιάδη

Τελικά είναι ή δεν είναι κανάλι του Καρατζαφέρη ;

Βέβαια δεν θα ξέχναγα τον ιδιοκτήτη του EXTRA3, τον αδελφικό φίλο του προέδρου, κ.Βρυώνη που για κάποια χρόνια, χωρίς ενοίκιο παρέδωσε την ιδιοκτησία του, στην Αγ.Κωνσταντίνου και Ερατοσθένους 1 ( ολόκληρη πολυκατοικία )και στεγαζόταν ο ΛΑΟΣ , γιατί τότε το κόμμα δεν ήταν ούτε στην Ε.Ε.ούτε στην Ελληνική βουλή και είχε φτώχιες.

ΒΈΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΣΙΔΈΡΗΣ ΑΥΤΆ, ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΈΣΚΟΣ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΈΡΕΙ ΟΛΑ .

Όπως προφανώς δεν γνωρίζει πως ο προηγούμενος ένοικος της πολυκατοικίας ήταν ο κ.Μητσοτάκης !!!
Σας λέει κάτι αυτό ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΙΧΝΟΣ
ΕΥΓΕ ΙΧΝΟΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....
Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΥΡΟΥ Σ...
ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Η ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ .
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ .
ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν λετε οτι ο Συνταγματαρχης ειχε υπο την εποπτεια του ενα κωλομπαρο ιδικτησιας Καρατζαφερη που γινοταν χαμος στα πισψκολητα!
Μεχρι και ο Δημητρης Σωτηροπουλος του Η-Ο δουλευε για ενα διαστημα εκει και ηταν γνωστος σαν το γλυκοκωλο παπαδοπαιδι!
Μην καλυπτεται αλλο τον Καρατζαφερη!
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Ixnos είπε...

Ρε ΣΙΔΕΡΗ δεν μας ενοχλεί κανένας, γιατί είμαστε πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και εκτελούμε διατεταγμένη υπηρεσία, στις οποίες μας έβαλε ο αρχηγός σου οταν είμασταν στην δική του υπηρεσία και γα αυτό δεν μας κάνουν και κάθε μέρα και μία άρση.Και μετά θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά.Αντε και γαμίσου.Το οτι έχεται λυσάξει να κλείσεται τα blogs εκτός απο τα ελεγχώμενα σαν το δικό σου είναι γνωστό,Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις γιατί γίνεσαι γραφικός.Την σχεση φίμωτρο καρατζαφέρη extra θα την ανοίξουμε εν καιρό για να γελάσουν μερικοί-μερικοί.Οσο για τον.... ιχνιλάτη....του δίνεις τα καθημερινά χαιρετίσματα μας εαν ξέρεις ποιός είναι αυτός που αρθρογραφεί στην Α1 με αυτό το ψευδώνυμο.Σου είπαμε και άλλη φορά εσύ είσαι για να... ανάβεις φωτιές στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και οχι για να τις σβήνεις.Πολύ βρωμάει ο ρόλος σου.Σου χει κάνει καλά μαθήματα ο ....Γιαννόπουλος. Οταν το καταλάβει γιατί συνήθως αργεί θα πέσει πολύ.... φάπα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ξέχασες να γράψεις οτι ολο το πακέτο που πήρε ο χοντρός απο τον Εμφιετζόγλου σαν ενίσχυση, και μιλάμε για πολλά λεφτά περίπου μισό εκατομύριο το πήρε απευθείας ο ΒΡΥΩΝΗΣ για ..την διαφημιστική καμπάνια του ΛΑΟΣ.Τ΄ακους Σιδέρηηηη

Ixnos είπε...

Ανώνυμε 9.17 είσαι μάλλον κάποιο μαλακισμένο.Δεν σου σβήνουμε το ποστ γιατί έχουμε ως αρχή την μη λογοκρισία και την αναζήτηση της αλήθειας μέσα απο τα σχόλια των αναγνωστών, αλλά θα σου πούμε οτι λάθος blog μπήκες να γράψεις τέτοιες βλακίες.Είμαστε σε θέσει να γνωρίζουμε καλά αυτούς που αναφέρεις και ουδέποτε συνέβησαν οι βλακίες που γράφεις.Σε παρακαλούμε η σοβαρέψου η μην ξανασχολιάσεις εδω.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Το να μιλαει το τσιρακι του Γιαννοπουλου και φανατιλας του παπανδρεισμου για συκοφαντια,λασπη κλπ,ειναι ακρως γελοιο.

Επειδη παντως καποιοι προσπαθουν να στοχοποιησουν,ας κοπιασουν!Υπαρχουν πολλα ραμματα για τη γουνα του καθε παπαγιαννη,σιδερη και αλλων εμμισθων του καρατζαφερη.

Κι εμεις δεν θα ζητησουμε ουτε λεφτα ουτε ανταλλαγματα για να τα βγαλουμε στη φορα,αλλα θα το κανουμε ξαφνικα και παντου,ακομα και σε μεσα που δεν φανταζονται.

Αν θελετε ορισμενοι με τις καρατζαφερομαλακιες σας να ανοιξετε τους ασκους του Αιολου...περιμενουμε!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Βρε σεις, τα χάσατε εντελώς; Εγω μιλάω ΠΑΝΤΑ επωνυμα γιατί έτσι μ`αρέσει και είμαι... "υποπτος;" δλδ οι ανώνυμοι είναι ... καθαροί;.
Αντε, το παίζεται και... πατριώτες.
Δεν έχω κάτι να κρύψω και γι αυτό λειτουργώ έτσι. Αν έχετε κάτι εσείς πείτε το μάθω κι εγω.
ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ

Κε Σιδέρη , fimotro = Καρατζαφέρης = σκεφτόμαστε Ελληνικά.

Σπύρος Καρατζαφέρης = αδελφός
Γιάννης Παπαγιάννης = πρ.υπάλληλος στο ΤΗΛΕCITY , κατά δήλωσή του , ο πρόεδρος είναι ο πολτικός του πατέρας.
Τάνια Ιακωβίδου = πρώην τηλεπαρουσιάστρια στο τηλεcity , πρώην υποψήφια του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Αττικής
Γιάννης Σπίνος = υποψήφιος στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές με τον Γεωργιάδη

Τελικά είναι ή δεν είναι κανάλι του Καρατζαφέρη ;

Βέβαια δεν θα ξέχναγα τον ιδιοκτήτη του EXTRA3, τον αδελφικό φίλο του προέδρου, κ.Βρυώνη που για κάποια χρόνια, χωρίς ενοίκιο παρέδωσε την ιδιοκτησία του, στην Αγ.Κωνσταντίνου και Ερατοσθένους 1 ( ολόκληρη πολυκατοικία )και στεγαζόταν ο ΛΑΟΣ , γιατί τότε το κόμμα δεν ήταν ούτε στην Ε.Ε.ούτε στην Ελληνική βουλή και είχε φτώχιες.

ΒΈΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΣΙΔΈΡΗΣ ΑΥΤΆ, ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΈΣΚΟΣ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΈΡΕΙ ΟΛΑ .

Όπως προφανώς δεν γνωρίζει πως ο προηγούμενος ένοικος της πολυκατοικίας ήταν ο κ.Μητσοτάκης !!!
Σας λέει κάτι αυτό ;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς επώνυμα ΣΙΔΕΡΗ γιατί... δεν λες ..τίποτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...