Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τέλειωσε η ψηφοφορία στην αρχιστάνη του κακού λύκου


Διεξήχθη η ψηφοφορία στην αρχιστάνη για τον προϋπολογισμό-σφαγή της στάνης με παρόντα 298 εξουσιοδοτημένα πρώην αρχιπρόβατα εκ των οποίων τα 142 έφεραν μερικές αντιρρήσεις για την σφαγή των.. αμνοεριφίων δηλαδή ως προς το εάν θα χρησιμοποιήσει ο λύκος το στόμα του, η θα γίνει με… μαχαίρι η σφαγή , και 156 μεταμφιεσμένα λυκάκια σε ..πρόβατα, υπάκουσαν στις προσταγές του κακού λύκου , παρά το παραπλανητικό …βέλασμα τους τις προηγούμενες ημέρες. Σε ότι αφορά τα έξοδα του αρχιτσοπάνου είπαν ναι 239 και όχι 58 μεταξύ των οποίων ο Καμμένος τράγος, και η προβατίνα Ντόρα. Είχαμε και τα ευτράπελα όπου ο επιστάτης-λύκος της στάνης απείλησε τα πρόβατα-λυκάκια λέγοντας "Την άλλη φορά θα κλείσω τις πόρτες της στάνης", εάν κάποια από εσάς δεν είσαστε παρόν για να εκτελέσετε τις προσταγές του αρχιλυκου σας.

Έτσι έχουμε, Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές καθώς οι βουλευτές της Ν.Δ., Κ. Χατζηδάκης και Ιατρίδου Μίκα, απουσίαζαν και έστειλαν επιστολή αλλά βάση κανονισμού οι ψήφοι τους δεν αναγνωρίζονται ως έγκυρες. "Ναι" στα έσοδα - έξοδα των υπουργείων είπαν οι 156 βουλευτές και "όχι" οι 142. Όσον αφορά στα έξοδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας η ψηφοφορία έληξε με 239 θετικές ψήφους και 58 αρνητικές. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. με εξαίρεση τον Π. Καμμένο που καταψήφισε τον προϋπολογισμό στο σύνολο του. "Όχι σε όλα" τα άρθρα του προϋπολογισμού ψήφισαν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Σακοράφα, Δημαράς, Οικονόμου και Παπαχρήστος από το ΠΑΣΟΚ, Τσούκαλης, Ψαριανός, Κουβέλης και Λεβέντης από τη Δημοκρατική Αριστερά , Κιλτίδης, Μαρκογιαννάκης από τη Ν.Δ. και η Ντόρα Μπακογιάννη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε λίγο θα απουσιάζουν και άλλοι, θα πάνε όλοι να βρουν τον Χατζηδάκη εκεί που είναι, τραυματίας, αγκαλιά με την μαμά του.......και αυτός, και λίγο θα τους είναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...