Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Παγκόσμια…. αναταραχή από τις αντισιωνιστικές δηλώσεις του Σεραφείμ ??


Όλο το εβραϊκό σύστημα ξεσκίστηκε στις δηλώσεις κατά του Σεραφείμ. Ακόμα και η φιλοσιωνίστρια ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ πήρε τον λόγο. Είναι δε τόσο θρασύτατη που ζητεί να ασκηθεί και ποινική δίωξη. Άντε ρε γ@μηθήτε ομαδικώς όλοι που χεστήκατε επάνω σας, διότι τόλμησε να θίξει τους …εβραίους. Και ποια είσαι εσύ μωρή πολιτική παλιοκαριόλα, που θα μας πεις ποιόν θα γουστάρουμε; Eλευθερία δεν έχουμε;

Έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος που προέκυψε με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ έκανε την Παρασκευή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία», αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.

Τέλος η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι «με τις δηλώσεις του ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ’ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα Τουρκικά λόμπι κατάφεραν να αποσύρει η πρόεδρος του Κογκρέσου των ΗΠΑ Nancy Pelosi , το Ψήφισμα του Κογκρέσο ώστε να μην θεωρείται η εξόντωση των 1.500.000 Αρμενίων ως γενοκτονία .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
432px-Armenians On Deportation March

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/54/ArmeniansOnDeportationMarch.jpg/432px-ArmeniansOnDeportationMarch.jpg

From HEIL GAP

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010
Παρά την ευρεία διακομματική πλειοψηφία των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που προτίθετο να ψηφίσουν υπέρ της Γενοκτονίας των Αρμενίων το ψήφισμα (H.REs.252), (=αποφαση 252) η πρόεδρος του αμερικανικού Κογκρέσου Νάνσι Πελόσι επέλεξε σήμερα να αφήσει να λήξουν οι εργασίες αυτής της συνόδου του Κογκρέσου , χωρίς να φέρει για ψηφοφορία αυτή τη νομοθεσία περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
Nancy Pelosi Nancy Patricia D'Alesandro Πελόσι καταργηθείσα πρόεδρος του Κογκρέσου των ΗΠΑ (λογω εκλογών) .
http://www.pocanticohills.org/womenenc/Nancy_Pelosi.jpg
Ενώ στην ψηφοφορία από την ειδική ομάδα το Σώμα ενέκρινε το ψήφισμα ( 10 Οκτωβρίου ), η Πελόζι είχε μια τεταμένη συνάντηση με τον πρέσβη της Τουρκίας που την προειδοποίησε ότι η ψηφοφορία θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμαχία της χώρας του με τις ΗΠΑ . Είχε μια θερμή επίσης συνεδρία και με εκπρόσωπους των Αρμενίων-Αμερικανών , οι οποίοι έχουν σημαντική παρουσία στην εγχώρια κατάσταση της Καλιφόρνια. (πολιτεία εκλογής της )
Η, Pelosi, υπεχώρησε παρά τον όρκο της ότι θα φέρει το ψήφισμα σε μια πλήρη ψηφοφορία , λογω της αγανάκτησής της Τουρκίας, η οποία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της και απείλησε να διακόψει την χρήση των στρατιωτικών της βάσεων , για ανεφοδιασμό των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ.
Η Nancy Pelosi Σε παλαιότερη δήλωση της που δημοσιεύθηκε στο Harut Sassounian, δήλωνε ότι:

«Έχω υποστηρίξει τη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων των H.Res.316, που θα αναγνωρίσει σωστά τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Είναι επιτακτική ανάγκη οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν αυτήν την θηριωδία και να προχωρήσουμε , να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για την εξάλειψη κάθε γενοκτονίας όποτε και όπου αυτή υπάρχει. Η προσπάθεια αυτή να τύχει ισχυρής διακομματική υποστήριξης στο Σώμα, που θα συνεχίσει να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες στο 110,ο συνέδριο Κογκρέσου. "

Η "Απόφαση [ Πελόζι ] ’’ να μην προχωρήσει σε αυτό , αντανακλά μια αποτυχία της ηγεσίας του Κογκρέσου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και, δυστυχώς, μια οπισθοδρόμηση της θέσης της Αμερικής στον αγώνα για τον τερματισμό του κύκλου της γενοκτονίας».

Η 111η συνέδριο που είχε διακοπεί την Τετάρτη χωρίς την τελευταία ενσωμάτωσης της νομοθεσίας η οποία θα αναγνώριζε την δολοφονία 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων το 1915 από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ως γενοκτονία.

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
familie
http://www.fredsakademiet.dk/library/karekin/_gifs/familie.jpg

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
1915. Armenian intellectual leaders were murdered or publicly hanged to spread fear among the Armenians of the Ottoman Empire

http://www.fredsakademiet.dk/library/karekin/_gifs/hanged.jpg

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
432-massacre-armenians
http://armenianhouse.org/bliss/turkey/432-massacre-armenians.jpg

..…ερχόμενη σε συνέχεια του Προέδρου Ομπάμα και των αθετημένων υποσχέσεων του να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Αρμενίων, η άρνηση τής Pelosi να προγραμματίσει μια ψηφοφορία για τη Γενοκτονία των Αρμενίων αποτελεί μια σημαντική παραβίαση της εμπιστοσύνης των Αρμενίων ψηφοφόρων στην Αμερική", δήλωσε ο Hachikian. , πρόεδρος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής της Αμερικής....

Ένα παρόμοιο ψήφισμα εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων το 2007.
Ακριβώς όπως τότε και αυτή τη φορά, ο Λευκός Οίκος τάχθηκε κατά του ψηφίσματος, φοβούμενος ότι θα ζημιώνονταν οι σχέσεις με την Τουρκία, και η Pelosi δεν έφερε το ψήφισμα στην ψηφοφορία που "χαρακτηρίζει με ακρίβεια την συστηματική και σκόπιμη εξόντωση των 1.500.000 Αρμενίων ως γενοκτονία» .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
armenians6

http://www.agiasofia.com/armenians6.jpg


HEIL GAP (or mind the GAP )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...