Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Γιωργάκη σου υπέδειξαν οι τούρκοι την νέα… ΔΡΑΓΩΝΑ;


Την θέση της πάλαι ποτέ ειδικής γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης , κ. Δραγώνα προκήρυξε αυτές της μέρες ΣΤΗΝ ..ΖΟΥΛΑ, γιορτές γαρ το υπουργείο Παιδείας.

Φυσικά δεν περιμένουν πρώτα να υποβληθούν υποψηφιότητες για να αποφασίσουν ποια θα είναι η καλύτερη. Όπως έγινε πριν από ένα χρόνο, όταν η γνωστή καθηγήτρια άνευ πτυχίου, όπως βεβαίωνε και ο τότε πρόεδρος του ΔΙΚΑΤΣΑ, «επελέγη» ως η καταλληλότερη , έτσι και τώρα μαθαίνουμε ότι ο διάδοχος έχει βρεθεί, και είναι της ίδιας … κοπής και ραφής αφου προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον, γιατί το πρόσωπο που θα στελεχώσει την Ειδική Γραμματεία , όπως λένε οι επαΐοντες, πρέπει να συνεχίζει να δίνει την ίδια «γραμμή» για την εκπαίδευση των αλλοδαπών μαθητών, δηλαδή να δημιουργεί νέες μειονότητες μέσα στα ελληνικά σχολεία και έξω από αυτά, στο όνομα της νέας πολυεθνικής Ελλάδας της νέας τάξης , με τους πολλούς πολιτισμούς και τις πολλές ΜΚΟ. Εξάλλου το ίδιο πρόσωπο θα εποπτεύει και θα ελέγχει την υλοποίηση του Προγράμματος Μουσουλμανοπαίδων , το οποίο για πρώτη φορά στα χρονικά ανατέθηκε , όπως αναμενόταν , παράνομα στη γνωστή φίλη και ομοϊδεάτισσα της κ. Δραγώνα , συνταξιούχο από την Αθήνα, λες και δεν υπήρχαν εν ενεργεία πανεπιστημιακοί στη Θράκη να το αναλάβουν! Όλες οι παραβάσεις των κανόνων χρηματοδότησης που γίνονται στο έργο αυτό, με σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις , αυτεπιστασίες αλλά και σπατάλες τεραστίων ποσών για τα ταξίδια των υπεύθυνων και των αυλικών τους, πρέπει με κάποιον τρόπο να συγκαλυφθούν, όπως μέχρι τώρα. Μόνο στις δύο προηγούμενες φάσεις σπαταλήθηκαν στο Πρόγραμμα Μουσουλμανοπαίδων πάνω από 1.000.000 ευρώ για μετακινήσεις, οδοιπορικά και εκτός έδρας αποζημιώσεις που δικαιολογήθηκαν ως .. Facon! Αυτός που θα κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιες παρανομίες, πρέπει να τα λέει καλά στους κοινοτικούς. Γι αυτό και η προκήρυξη ορίζει ότι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την κ. Δραγώνα πρέπει να μιλά οπωσδήποτε καλά … αγγλικά! Όντως σπουδαίο και πολύ σπάνιο προσόν, αν και εμείς νομίζουμε ότι θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και την τουρκική γλώσσα, για να συνεννοείται καλύτερα με τους εντολοδόχους της η του.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1

Ισραήλ: Μία από τις καλύτερες ομιλίες / συγγνώμες που έχει γραφτεί ποτέ!


Φωτογραφία από διαδίκτυο
MK Danny Danon

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/92/Danny_danon2.jpg/450px-Danny_danon2.jpg

Προς ενημέρωση όσων αναρωτιούνται γιατί η ελληνική κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως γιουσουφακι της Τουρκίας ενώ το Ισραήλ την γράφει στα παλαιοτέρα των υποδημάτων του .
ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ « Την εθνική μας κυριαρχία παραβιάζει η Τουρκία, ενώ προς το Ισραήλ μούγκα » όπως περιγράφεται σε ένα τίμιο άρθρο που αναρωτείται επίσης δικαίως για το πόση είναι η δειλία μας .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Βουλευτής Στέλνει «Απολογία» προς την Τουρκία .
Υπενθυμίζουμε ότι, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ τις απειλές της «Τουρκιάς» εναντίον του Ισραήλ, και τις δηλώσεις Νταβούτογλου «πασά» ότι «Η αίτηση συγγνώμης και οι αποζημιώσεις συνιστούν τη μόνη δυνατή έκβαση», ( Σε εκείνη την επιδρομή στις 31-5-2010....των Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον του Τουρκικού πλοίου Mavi Marmara, οπου είχαν σκοτωθεί 9 Τούρκοι και μάλιστα τη στιγμή που το Τουρκικό πλοίο ήταν στα διεθνή ύδατα. ) ( και όχι σχεδόν εξω από την κατοικία πρώην πρωθυπουργού μας )
ο Βουλευτής Ντάνι Ντανόν του ισραηλινού κοινοβουλίου έστειλε στις 15 Δεκεμβρίου ΤΗΝ «Απολογία» προς την Τουρκία .

από Maayana Miskin - Ισραήλ – ειδήσεις . Για την μετάφραση HEIL GAP

Στις συνέχεις και παρατεταμένες τουρκικές απαιτήσεις από το Ισραήλ να ζητήσει συγγνώμη για τον θάνατο εννέα ακτιβιστών υπέρ της τρομοκρατίας που σκοτώθηκαν σε θαλάσσια σύγκρουση με την IDF (Israel Defense Forces), MK (Το μελος του κοινοβουλιου) Ντάνι Ντανόν του Λικούντ (ισραηλινό πολικό κόμμα ) , υπέβαλε την δική του "απολογία" του, με επιστολή που διάβασε μεγαλόφωνα στην Κνεσέτ (ισραηλινό κοινοβούλιο ) την Τρίτη.
Η ομιλία του Danny Danon είχε ως ακολούθως:


Προς τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,
(Μέσω του Τούρκου πρέσβη στο Ισραήλ)

Σχετικά με: Το αίτημα για μια συγγνώμη προς την κυβέρνηση της Τουρκίας για τα γεγονότα στο Mavi Μarmara του στολίσκου στη Γάζα.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εσάς, στο όνομα της ολόκληρη την πολιτεία του Ισραήλ για το γεγονός ότι το κράτος του Ισραήλ δεν έλαβε επαρκή μέριμνα για τον έλεγχο των τρομοκρατών του πλοίου Μαρμαρά, πριν εγκαταλείψει την Τουρκία. Αυτό θα είχε εμποδίσει να υπάρχουν στο πλοίο οπλισμένοι με πιστόλια και άλλα όπλα, και από τη μεταφορά τρομοκρατών υπό την αιγίδα της τουρκικής κυβέρνησης.

Λόγω της εξαιρετικής σχέσης μας, καθώς και μεγάλο σεβασμό σας προς το κράτος του Ισραήλ και του σιωνισμού, πρέπει να ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι οι καταδρομείς του ναυτικού μας που, όταν έφθασε το πλοίο, καλωσορίσθηκαν από ένοπλη τρομοκρατική αντίσταση που στόχευε στη δολοφονία τους Δεν υπερασπίστηκαν άμεσα με πυροβολισμούς τους εαυτούς τους, και αντί να ενεργήσει με αυτοσυγκράτηση προς τους προσποιούμενους "ακτιβιστές της ειρήνης» που προσπάθησαν να τους σκοτώσουν .
Συγνώμη για το γεγονός ότι οι καταδρομείς ενήργησαν με προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία των αμάχων στο πλοίο, και σκότωσε μόνο εννέα τρομοκράτες. Εάν οι κρατικές αρχές γνώριζαν ότι υπήρχαν τρομοκράτες στο πλοίο, η διαταγή που θα είχε δοθεί θα ήταν να σκοτώσουν οποιοδήποτε πρόσωπο έθετε σε κίνδυνο τα στρατεύματά μας.

Ανώνυμος είπε...

part 2
Με την άδειά σας, ένα ακόμη συγγνώμη είναι αναγκαίο, για την απόφαση του Ισραήλ να αφήσει ελεύθερους τους επικίνδυνους οπαδούς της τρομοκρατίας που ήταν επί του πλοίου και όχι να τους φέρει ενώπιων του δικαστηρίου για απόπειρα φόνου, και να πληρώσει ακόμα και για τα εισιτήρια επιστροφής τους.

Και τέλος, σας παρακαλώ να δεχτείτε την πλήρη και ειλικρινή συγγνώμη μας, για ότι ότι δεν ζητήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη να επικρίνουν την Τουρκία, και να μην απαιτήσουν να διερευνηθεί η σχέση μεταξύ της ΙΥΥ τρομοκρατική οργάνωση (IHH Humanitarian Relief Foundation – Τούρκικα : ΙΥΥ İnsani Yardım Vakfı –Αγγλικά The Foundation for Human Rights and Freedoms and Humanitarian Relief) or İHH , το κόμμα σας και εσείς, ο κ. Ερντογάν.
Θερμές ευχές,

MK Ντάνι Ντανόν, μιλώντας εξ ονόματος της ισραηλινής Κνεσέτ (κοινοβουλιου )

Για την μετάφραση HEIL GAP
Φωτογραφία από διαδίκτυο
turkish-officials-to-collect-flotilla-vessels-from-israel-2010-08-05_l;

http://www.hurriyetdailynews.com/images/2010_08_05/turkish-officials-to-collect-flotilla-vessels-from-israel-2010-08-05_l.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...