Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισε ο πόλεμος μεταξύ Καραμανλικών- παπανδρεϊκών blogs;


Δηλαδή για να καταλάβουμε, ποιο είναι το πρόβλημα; Εάν έκραξαν η όχι τον αρχιμαλάκα τον κουρασμένο που μας παράτησε και την κοπάνισε; Μερικοί ακόμα έχουν το θράσος να ονειρεύονται και θριαμβευτική επιστροφή του καριόλη που μας έφτασε στον πάτο του βαρελιού σε αγαστή συνεργασία με τους υπόλοιπους ξεπουλημένους Γιωργάκηδες και σια. Αντί να τους κρεμάσουμε στο σύνταγμα να ξεβρομίσει ο τόπος, τους ανεχόμαστε και τους χειροκροτούμε, οπότε πολύ καλά μας κάνουν.

Εκδηλώσεις αγάπης για Καραμανλή από Έλληνες στο Μόναχο

Με θερμές εκδηλώσεις αλλά και ανησυχία για την πορεία της χώρας υποδέχτηκαν Έλληνες εκδρομείς που συνέπεσαν στην πτήση, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. “Σώστε την πατρίδα!”, “Διώξτε τον προδότη πριν διαλύσει την χώρα” ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν ενώ αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αλλά και να χαιρετίσουν την σύζυγο του μεταφέροντας τις ευχές τους.

http://olympia.gr/2010/

Η γερμανική αστυνομία φυγάδευσε τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Άγρια γιούχα στο ζεύγος Καραμανλή και στο ζεύγος Βαληνάκη που έφτασαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο του Μονάχου με πτήση της Aegean από την Αθήνα. Αναμένοντας τις βαλίτσες τους τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη αποδοκιμάστηκαν άγρια από καμιά δεκαριά ομογενείς που περίμεναν... δίπλα τις βαλίτσες τους από την ίδια πτήση της Aegean. Η λεκτική επίθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού οι ηλικιωμένοι ομογενείς αποκαλούσαν τον πρώην πρωθυπουργό λαμόγιο, απατεώνα και τεμπελχανά. Το επεισόδιο κινητοποίησε τη Γερμανική αστυνομία η οποία και φυγάδεψε προς άγνωστη κατεύθυνση τα δύο ζεύγη!...

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_6445.html

Άρον άρον φόρτωσαν τις βαλίτσες στα τζιπ κι έφυγαν για το ορεινό καταφύγιο, όπου τα δυο ζεύγη, θα... περάσουν τις γιορτές.
Ο Καραμανλής δεν περίμενε το άγριο γιουχάισμα την ώρα που βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής για να παραλάβει τις αποσκευές του, στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Περίπου δέκα Έλληνες του τα 'χωσαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, όπως "τεμπέλη" , "καλοπερασάκια" και άλλα (που δε λέγονται) .

http://nonews-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_25.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...