Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Γηροκομείο : Το άντρο της ρεμούλας και της σήψης , πετά στον δρόμο τους γέροντες


Mήπως είναι η ώρα να ανοίξουν, και να ασχοληθούν λίγο οι bloggrs τον φάκελο ..Γηροκομείο για να δούμε πόση σαπίλα, ρεμούλα, και σπατάλη, υπάρχει σε αυτό το άντρο των υμετέρων; Δεν ντράπηκαν τα κτήνη να θέλουν να πετάξουν στον δρόμο χρονιάρες μέρες τους γέροντες;

Από το ρεπορτάζ

Μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα αποτροπιασμό και θλίψη προκαλεί η είδηση ότι το Γηροκομείο Αθηνών πετάει στο δρόμο 45 ηλικιωμένους τρόφιμους, όπως αποκάλυψε σήμερα το MEGA.

Η διοίκηση του Ιδρύματος επικαλείται οικονομικούς λόγους και ανακοίνωσε ότι θα τους απομακρύνει από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα και μάλιστα επικοινώνησε με τους συγγενείς των ηλικιωμένων προκειμένου να έρθουν και να τους παραλάβουν το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αρχιμανδρίτης Προκόπιος και πρόεδρος του Ιδρύματος το Γηροκομείο Αθηνών έχει απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να έχουν προχωρήσει ήδη σε επίσχεση εργασίας και έτσι να μην λειτουργεί στην ουσία το Γηροκομείο.


1 σχόλιο:

amalia είπε...

Ρωτηστε τα σογια του παπα και του διευθυντητι φραγκα κονομανε και την πλειοψηφια του υποτιθεμενου σωματειου με προεδρο γιο συμβουλου !!! του γηροκομειου και γραμματεα την ανηψια του παπα!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...