Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Tελικά είναι …παρεξηγημένος ο Καρατζαφέρης


Μπορεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να αρέσκεται στις ομιλίες του στη Βουλή να πετάει έξυπνες πιασάρικες ατάκες, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να προσέχει… Πριν από λίγο σήκωσε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας το χέρι του να δείξει ότι αγόρασε σήμερα μια χρυσή λίρα η οποία έκανε 300 ευρώ. Και αυτό για να θυμίσει ότι το 1974 έκανε 300 δραχμές… Δηλαδή τι ήθελε να πει και τι κατάλαβε ο κόσμος; Να πάει να αγοράσει χρυσές λίρες Αγγλίας…
Φάουλ έως και…πέναλτι


Αν δεν καταλάβατε μερικοί δεν φταίει αυτός. Ήθελε να ειδοποιήσει τα φιλαράκια του ότι έρχεται πτώχευση, και να φροντίσουν για να έχουν τις οικονομίες τους σε ..χρυσό, διότι το χαρτονόμισμα θα ξεφτιλιστεί ως πληθωριστικό που θα είναι. Για αυτό έφερε και το παράδειγμα των 300 ευρώ με τις 300 δραχμές της χούντας. Τους είπε με λίγα λόγια, «εγώ φίλοι μου, σαν γερολαδάς που είμαι, άρχισα να αγοράζω χρυσό ,κάνετε και εσείς το ίδιο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να κρατήσει θέση στο ελικόπτερο του Jeffrey και να κάνει εντατικά αγγλικά γιατί δεν ξέρει ούτε μια λέξη, θα του χρειαστούνε εκεί που θα πάει τον έφτιαξε ο μητσοτάκης που του χάρισε την συχνότητα του καναλιού και μάζεψε λεφτά. Η συχνότητα ανήκει στους Έλληνες δεν ανήκει στον γιό του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...