Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Καλά θα κάνει να το διαβάσει ο υποτιθέμενος πρόεδρος ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Η κ. Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, προσφωνεί από χειρογράφου εκ μέρους της βουλής των Ελλήνων, τον Κάρολο Παπούλια για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της χώρας, του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στις 12/12/2004 και μεταξύ άλλων αναφέρει: « … Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη…»

Είναι γνωστό πως η πολιτική είναι πρόβλεψη!!

Άρα η κ. Μπενάκη, ως πρόεδρος της Ελληνικής βουλής, είχε τόσο υψηλή διορατικότητα έξι χρόνια πριν, που μπόρεσε να προβλέψει όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα και πλέον μας τρομάζουν;

Στο άκουσμα όλων αυτών δεν τρόμαξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Γιατί δεν αντέδρασε ΤΟΤΕ;

Από τον Μάιο του 2010 η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπέγραψε την δανειακή διεθνή σύμβαση με το ΔΝΤ, μια ανυπόστατη σύμβαση που είναι αντίθετη στην διεθνή, Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομιμότητα που παραβιάζει κατάφορα το Ελληνικό Σύνταγμα.

Μία σύμβαση που εμπεριέχει πλήθος καταχρηστικών όρων και που για πρώτη φορά διεθνής σύμβαση κάνει αναφορά σε κυριαρχικά Εθνικά δικαιώματα κράτους. Μία σύμβαση που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές δικαίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπογράφοντας αυτή την σύμβαση υποθήκευσε το μέλλον της Ελλάδος και των πολιτών της. Υποθήκευσαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας.

Εκποιούν της τηλεπικοινωνίες, εκχωρούν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, πωλούν τις αερομεταφορές, χρονομισθώνουν τις Εθνικές οδούς.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, συζητήθηκε προ ημερών στην Βουλή των Ελλήνων, ο προϋπολογισμός της οικονομίας μας για το 2011.

Σημειώνω από την πρόσφατη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Βουλή: «Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι ο πρώτος υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας…». Και απο την ομιλία της βουλευτού του ΚΚΕ στην Α΄ Αθηνών, Λιάνας Κανέλλη: «… σας καλώ να απολογηθείτε για την συνειδητή απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων»

Αξίζει να προσθέσουμε την επίσημη αντίδραση του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών που υπογράφει ο Πρόεδρός του, κ. Δημ. Παξινός και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με το άρθρο 14 παρ. 5 της σύμβασης, η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της Εθνικής κυριαρχίας. Τέτοιος πρωτόγνωρος όρος δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις…»

«… χωρίς κάποιο προηγούμενο παραδώσαμε με μόνη μία υπογραφή την Εθνική μας κυριαρχία, ολόκληρη την δημόσια περιουσία μας».

Ας καταγράψουμε επίσης την ανοιχτή σύγκρουση της εκκλησίας μας, που εκφράζεται μέσω της επίσημης θέσης που έλαβε με την απόφαση της Ιεράς συνόδου, κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αναφέρονται μεταξύ πολλών και τα κάτωθι: «… η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη, αλλά να διοικείται από τους δανειστές της…δηλώνουμε ότι, είμαστε μία χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων δανειστών μας».

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν, πέραν της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν την χώρα σε εργασιακό μεσαίωνα, πως συνειδητά η κυβέρνηση απεμπολεί κυριαρχικά Εθνικά δικαιώματα και θέτει την χώρα υπό κατοχή των τοκογλύφων και δανειστών της.

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, τότε με όσα είπε η κα Μπενάκη, δεν αντιδράσατε!!!

ΣΗΜΕΡΑ όμως, γιατί δεν αντιδράτε!!!

Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να περιμένουμε τον ιστορικό του μέλλοντος που θα καταλογίσει στον Πρωθυπουργό της χώρας και την κυβέρνησή του, την διάπραξη του πλέον ατιμωτικού αδικήματος της «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» κατά της χώρας και του λαού της;

Μήπως πρέπει ο λαός μας να ενεργοποιήσει το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος που αναφέρει: « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Παναγιώτης Αποστόλου

6945702966

1 σχόλιο:

Demetris είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ?
ΠΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΗ?
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΣΤΗ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" ΑΣΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΛΑΘΡΟ..
ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝ ΝΑΙ ΓΡΑΨΕΤΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΗΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η ΜΠΟΥΡΔΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...