Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Διώκονται γιατί χάλασαν με την εντιμότητα τους την… δουλειά


Και όμως συμβαίνει. Το Υπουργείο Παιδείας ζητά τη δίωξη του πρώην Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για μια απόφασή με την οποία άλλαξε... τον εργολάβο καθαριότητας και φύλαξης του Πανεπιστημίου, επιλέγοντας την πλέον συμφέρουσα προσφορά. Με την απόφασή αυτή το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Έλληνας φορολογούμενος κέρδισαν από το 2007 έως το 2009, το ποσό των 363.880,5 ευρώ ποσό που σήμερα έχει ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Εάν δεν ήθελαν να βρουν τον μπελά τους, έπρεπε ο Πρύτανης, κ Ηλίας Κουσκουβέλης, οι αντιπρυτάνεις, οι υπάλληλοι και οι φοιτητές που συμμετέχουν στο συμβούλιο να επιλέξουν να ζημιώσουν το δημόσιο. Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αυτή το Πανεπιστήμιο έχει κερδίσει στο ΣτΕ όλες τις προσφυγές που κατέθεσε εναντίον του ο αντίδικος εργολάβος, αλλά ο άνθρωπος είχε δώσει κάποιες μίζες για να πάρει την δουλειά, που θα πρέπει τώρα να τις επιστρέψουν οι μιζαδόροι, και αυτό χαλάει την δουλειά.


Άλλη φορά να είσαστε ποιο προσεκτικός κε Πρύτανη, δεν μπορείτε να χαλάτε με την εντιμότητα σας, την δουλειά. Πως θα βγάλουν οι… υπουργοί τα προεκλογικά τους έξοδα ; Θα γίνουν… ληστές;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν γνωριζετε καθολου την υποθεση.η καταγγελια εγινε απο το ΔΣ του συλλογου των εργαζομενων διοικητικου προσωπικου.το κολπο ηταν να υπαρχει καλυψη εναντι αισχρου κερδους για να φερνουν το μισο προσωπικο ετσι δωσανε χαμηλη προσφορα για να παρουν τη δουλεια ολο το πανεπιστημιο γνωριζει τι εγινε και ο υπαλληλος που το κατηγγειλε βρεθηκε απο το ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΘΥΡΩΡΕΙΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ το πρυτανικο συμβουλιο που παινευεται ητων 16/2/2012 κατηγορουμενο για παραβαση καθηκοντος αλλα δεν γραφτηκε τιποτα αυτα για αποκατασταση της αληθειας και επειδη πιστευω στην ιλικρινεια σας .η χαμηλοτερη τιμη ειναι το αλλοθι της κομπινας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...