Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ευτυχώς που κρατούν μερικοί τα… προσχήματα.




Θερμή υποδοχή με εκατοντάδες συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή και διαδήλωση που ξεκίνησε από την Πλατεία Κλαυθμώνος και θα κατευθυνθεί επίσης στη Βουλή, έχει ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν. Μερικές εκατοντάδες διαδηλωτές που έχουν κηρύξει τον Ντομινίκ Στρος Καν ανεπιθύμητο πρόσωπο, φωνάζουν συνθήματα κατά της παρέμβασης του ΔΝΤ στη χώρα και των μέτρων που πρόκειται να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Μάλιστα, στήθηκαν και τέσσερις κούκλες που αναπαριστούν τη κυβέρνηση, τον ΣΕΒ, το ΔΝΤ και τη ΓΣΕΕ, ενώ κρατούν πανό που γράφουν "Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε". Η αστυνομία είχε λάβει ισχυρά μέτρα ασφαλείας, έχοντας αποκλείσει με κλούβες και άνδρες των ΜΑΤ την λεωφόρο Β.Σοφίας, ενώ ισχυρή αστυνομική παρουσία υπήρχε και γύρω από την Πλατεία Συντάγματος. Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του, προκειμένου να εμποδίσει κουκουλοφόρους να εισδύσουν στη συγκέντρωση έχει διατάξει ισχυρή περιφρούρηση γύρω από τους διαδηλωτές μέλη του. Λίγο πριν τις 6 και μισή το ΠΑΜΕ αποχώρησε από την Πλατεία Συντάγματος με πορεία που έφθασε στην Ομόνοια. Στις 7 η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στην Πλατεία Συντάγματος, πέρασε μπροστά από τη Βουλή και συνέχισε στην οδό Πανεπιστημίου, διότι ως γνωστόν δεν ταιριάζουν και δεν συμπεθεριάζουν οι δύο παρατάξεις.

Τώρα το να διαδηλώνουν μια χούφτα για μέτρα που πλήττουν όλους τους χοντροκόπανους που ανέμεναν να δουν από τις ..τηλεοράσεις τους, τον επικυρίαρχο τους να ανακοινώνει πότε και πως, θα είναι το νέο γαμίσι που θα τους κάνει, είναι ένα θέμα που θα το λύσει ο γιατρός όπως αποκάλεσε τον εαυτόν του ο Στρος Καν. Εκτός εάν έχει δίκιο ο …Πάγκαλος που είπε ότι όλοι μαζί τα φάγαμε, και έχουν ..τύψεις.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας είναι καλά οι αναρχικοί που κατεβαίνουν και τρομάζουν τον κόσμο ΄Τα σπάνε τα καίνε και στέλνουν τον κόσμο στο νοσοκομείο. Πως να κατέβουν οι υπόλοιποι να διαμαρτυρηθούν; Οι κουκουλοφόροι καλά κάνουν την δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

και τι πρεπει να γινουμε αριστεροι(εθνοπροδοτες) να στησουμε καινουρια Δεκεμβριανα ΄44 για να ικανοποιησουμε το μαρξισμο σου ixnos.αν δε το καταλαβες τα αναρχοσυμμοριτακια σου ειναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...