Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Κατεξευτέλισαν και τον άγιο Παντελεήμονα οι προδότες



Μαζεύτηκαν ένα τσούρμο θαυμαστές της μπιλντεμπερκ, των δονητών, ξεπουλητές, προδότες, εβραιόφιλοι, και ανθέλληνες, χρησιμοποιώντας την μεγαλύτερη εκκλησία των Βαλκανίων για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Το αίσχος σε όλο του το μεγαλείο. Ένας αρχιμαλάκας Νταλάρας που προκειμένου να ..υπάρχει, δεν τον ενδιαφέρει για ποιους δουλεύει, να τραγουδά υπό την συνοδεία του δημιουργήματος μέσω …μεγάρου μουσικής της πεθαμένης αρχιπουστάρας που κρατούσε τα ινία στην χώρα για πολλά χρόνια, και να χειροκροτείτε εντός… εκκλησίας, Και όλοι οι παλιοχαμούρηδες που διέλυσαν και κατεξευτέλισαν την χώρα να παρίστανται έκθαμβοι από το… κάλλος, υπό τύπου γλάστρας για το..καλό της περιοχής, που ήταν ζωσμένη από διμοιρίες ματατζήδων για να φυλάξει τους καλούς, από τους κακούς που ήταν εκτός, και περίμεναν να τους..ευχαριστήσουν για την παρουσία τους στην συναυλία της …αγάπης και… αναβάθμισης της περιοχής τους. Και ο χορός καλά κρατεί. Γιατί ρε πρόστυχοι δεν ανοίξατε τις εκκλησίες σας που τις καταντήσατε μπουζουκζιδικα, μπουν χθες το βράδυ οι άστεγοι συνάνθρωποι σας που πάγωναν στα παγκάκια; Mε τις κολοσυναυλίες σας θα ζεσταθούν ; Τους σκεφτήκατε καθόλου μέσα από τα πολυζεσταμένα μπουρδέλα που ζείτε; Γιατί ρε ξευτίλα και κατ΄ευφημισμον πρόεδρε όλων των ελλήνων δεν άνοιξες το μεγαλομπουρδέλο σου να τους φροντίσεις ; Aυτό θα ήταν αγάπη και ενδιαφέρον για τους ξεχασμένους συμπολίτες μας, και τότε θα σε χειροκροτούσαμε .Τώρα δεν διαθέτουμε, ούτε το..σάλιο μας.

Δελτίο τύπου των κατοίκων

Kύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Σας υποδεχόμαστε με θλίψη, απογοήτευση, οργή, αγανάκτηση, ντροπή και αποτροπιασμό στην ψυχή μας αυτές τις άγιες ημέρες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει πρωτίστως η χώρα μας και κατ επέκταση η πόλη μας και η γειτονιά μας.

Απάνθρωπη και άδικη η τιμωρία, η περιφρόνηση, η εγκατάλειψη των γειτόνων μας, των συνανθρώπων μας, των Ελλήνων .

Αδικαιολογήτως απούσα η παρουσία σας, η στάση σας, ο λόγος σας για αυτήν την οικονομική, πνευματική, κοινωνική, ηθική εξαθλίωση που έχει επιβληθεί σε εμάς τους Έλληνες και τις Εκκηνίδες (και όχι τους φιλους και τις φιλες κε Πρόεδρε) από όλους τους πολιτικούς , σαφώς παρά την θέλησή μας.

Άνισος αλλά διαρκής και άοκνος ο αγώνας μας να κρατήσουμε παρόντα, όρθιο, ζωντανό, τον Ελληνισμό όχι της διασποράς αλλά της Χώρας μας, όχι στα πέρατα της Γης αλλά στον τόπο μας, στην Πατρίδα μας.

Έλληνες που παλεύουμε σκληρά με εντιμότητα και ήθος την άγρια, σκληρή καθημερινότητα μας , ολομόναχοι , εγκαταλειμμένοι , έχοντας εχθρό απέναντι μας ένα κράτος και μια εκκλησία , που υπεραμύνονται με υπερβάλλοντα ζήλο τα δικαιώματα των παράνομων εισβολέων στην χώρα αλλά που εγκληματικά αδιαφορούν για τα αυτονόητα δικά μας δικαιώματα .

Έλληνες και εσείς και μάλιστα Πρόεδρος αυτής της αμφίβολης και

κατ επίφαση Δημοκρατίας Ελληνικής(;) και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, στέκεστε σιωπηλοί μπροστά σε μια Αθήνα που βουλιάζει στο Ισλάμ της παρανομίας, της επαιτείας, της εγκληματικότητας, της ασέβειας , της βρώμας, της καταπάτησης κάθε ανθρώπινου δικαιώματος των Ελλήνων και άρθρου του Ελληνικού Συντάγματος , σε μια Αθήνα που μετετράπη σε τζαμί 2 φορές , σε μια Χώρα που είναι υπό κατοχή από παράνομους εποίκους που κατά τα άλλα, ναι είναι αξιολύπητοι, όπως όμως και εμείς.

Μπροστά σε μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς στο έγκλημα στη λεηλασία, χωρίς αρχές και αξίες, χωρίς ούτε ένα σημείο αναφοράς στο ορθό, το έντιμο, το νόμιμο, το ηθικό, το λογικό , το αξιοπρεπές.

Μα αξιότιμοι κύριοι, Άρχοντες της Πολιτείας και της Εκκλησίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ για τους αξιολύπητους συμπατριώτες σας , για το ποίμνιο σας .

Για το ανελέητο μέχρι θανάτου ξύλο που τρώνε γέροντες και γερόντισσες, για την ληστεία μιας σύνταξης (που θέλουμε να πιστεύουμε ξέρετε τι

σημαίνει ) , ενός σταυρού στο λαιμό, για την μάταιη προσπάθεια αγρυπνίας του παπα στην εκκλησία , που κανένας δεν μπορεί να παρακολουθήσει γιατί όλοι φυλακίζονται στα σπίτια τους με το που πέφτει η νύχτα·.

Για τον κάθε αξιοθρήνητο καταστηματάρχη που με νύχια και δόντια προσπαθεί να επιβιώσει δίπλα στα παράνομα μαγαζιά των αλλοδαπών που χαίρουν της προστασίας των αρχών .

Για τον απελπισμένο γονιό που αναγκαστικά στέλνει το παιδί του στην τάξη των 28 αλλοδαπών παιδιών στο Δημόσιο Σχολείο , που ούτε την γλώσσα δεν ξέρουν.

Για αυτά τα καταδικασμένα ελληνόπουλα που δεν θα μάθουν ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, αρχές και αξίες, αγωγή του πολίτη και που στο τέλος θα πάψουν να βλέπουν και την εικόνα του Χριστούλη (όπως λέγαμε μικρά παιδιά), γιατί τα παιδιά των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ δεν πρέπει να προσβάλλονται και που αντί για πρωινή προσευχή θα τους μαθαίνουν να σκύβουν στα τέσσερα για να μάθουν τι είναι το μπαϊράμι (όπως πρόσφατα συνέβη σε σχολείο των Σεπολίων).

Για τα καταδικασμένα ελληνόπουλα που θα καταλήξουν ευνουχισμένοι Έλληνες χωρις μνήμη και γνώση των μεγάλων αγώνων που δώσανε οι πρόγονοι μας για να κρατήσουν την Πατρίδα μας ελεύθερη και που αυτό το Υπουργείο , αυτό το κράτος, φροντίζει να τα ξεκόψει από κάθε τι που μας έκανε υπερήφανους στο παρελθόν και μας δυναμώνει για να οραματιστούμε και να διεκδικήσουμε το μέλλον.

Το μόνο που ζητάμε είναι να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και έστω και τώρα να πράξετε το καθήκον σας, έναντι όλων αυτών που αντιπροσωπεύει το αξίωμα σας και η θέση σας και θέλουμε να πιστεύουμε και η συνείδηση σας , σαν άνθρωποι και κυρίως ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους τους Έλληνες , τις Ελληνίδες και την Πατρίδα μας.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ,AGIOSPANTELEIMONAS@GMAIL.COM THL.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συναντήσεις με τους αρχηγούς, με διαδικασία... κατεπείγοντος
Τη στιγμή που η κυβέρνηση προχωρεί σε ανοιχτή ρήξη με κοινωνικές ομάδες και ανοίγει πολλαπλά μέτωπα στο οικονομικό και εργασιακό πεδίο, ο Πρωθυπουργός...
αποφάσισε να κάνει και ένα βήμα στην κατεύθυνση της «εθνικής συνεννόησης». Την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει «κατεπειγόντως» το πολυνομοσχέδιο-«φωτιά» με τις ρυθμίσεις για τις περικοπές στις ΔΕΚΟ και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, ο κ. Γ. Παπανδρέου προσκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Μία ημέρα αργότερα έχει προκηρυχθεί η γενική απεργία της ΓΣΕΕ.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει τελικώς στις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ανακοινώθηκε από τον ίδιο την προηγούμενη Παρασκευή από το βήμα της Βουλής, ενώ τις αμέσως προηγούμενες ημέρες συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου έλεγαν ότι το ενδεχόμενο συνάντησης ήταν μάλλον απομακρυσμένο. Πάντως απόφαση της κυβέρνησης είναι να ενεργοποιήσει και μια παράλληλη διαδικασία συναντήσεων και ενημέρωσης των τομεαρχών της αντιπολίτευσης από τους αρμόδιους υπουργούς, που καλούνται να φέρουν σε πέρας το βαρύ έργο των αλλαγών.

Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία των συζητήσεων εξακολουθεί να μην είναι επαρκής. Παρά ταύτα, το πεδίο στο οποίο ο Πρωθυπουργός θα επιδιώξει να φέρει τη συζήτηση δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές. Σύμφωνα με αυτές, το ζήτημα θα είναι η κρισιμότητα της κατάστασης και η προσπάθεια διατήρησης ενός πολιτικού κλίματος στοιχειώδους πολιτικής συνεννόησης. Ο Πρωθυπουργός θα συνδυάσει την αναγκαιότητα για τις επερχόμενες διαρθρωτικές αλλαγές, κυρίως στον δημόσιο τομέα, με την ισορροπία τρόμου που επικρατεί στην Ευρώπη, εν όψει της συνόδου κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας και των αποφάσεων για τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι από το ίδιο βήμα που ανακοίνωσε την απόφασή του για τις συναντήσεις με τους αρχηγούς ο Πρωθυπουργός δήλωσε την Παρασκευή και την απόφασή του να θέσει τις αποφάσεις της συνόδου σε δημοψήφισμα, σε περίπτωση που κριθεί ότι θίγουν τα συμφέροντα της χώρας.

Από πλευράς ΝΔ, τα μηνύματα που μεταδίδονταν κινούνταν στο αναμενόμενο μήκος κύματος. Με βάση αυτά, δεν τίθεται ζήτημα συναίνεσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική της κυβέρνησης, από τη στιγμή που, όπως λένε, δεν καταβάλλεται καν προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου ή έστω αντίστασης στις απαιτήσεις της τρόικας. Παρά ταύτα η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΣΥ της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζονται διατεθειμένοι να ψηφίσουν κάποιες από τις αλλαγές που και εκείνοι θεωρούν αναγκαίες, σε αντίθεση με την Αριστερά που κλιμακώνει την αντιμνημονιακή ρητορική και δράση της

ΟΡΜΗΣΤΕ Μ ΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ


ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ……

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΜΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ


ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ……

Ανώνυμος είπε...

στην επίθεση του λαού στον πρωθυπουργό που αναφέρει ο προηγούμενος άγνωστος μην ξεχάσετε τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...