Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται 100 νέοι ευρωπαίοι … «γενίτσαροι» για την …γενοκτονία



Δεκάδες κομισάριοι οικονομολόγοι, που έχουν την εντολή «τηρήστε αυστηρά το μνημόνιο», καταφθάνουν στην Αθήνα από τις αρχές του χρόνου κατόπιν εντολής της τρόικας των δανειστών της Ελλάδας προκειμένου να εγκατασταθούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και σε νευραλγικές θέσεις σε κρίσιμα υπουργεία.

Οπως πληροφορείται το «ΘΕΜΑ», οι 50 έως 100 κομισάριοι της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών (Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί, Βέλγοι) θα ελέγχουν επί της ουσίας όλα τα έσοδα και τις δαπάνες του ελληνικού κράτους και θα δίνουν λόγο στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στον επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα Πολ Τόμσεν και στον κοινοτικό επίτροπο Ολι Ρεν.

Στόχος του επικεφαλής του κλιμακίου, που θα είναι γερμανικής καταγωγής, θα είναι να μη δαπανάται ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα λέει το μνημόνιο που έχει υπογράψει η Αθήνα με το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πρόκειται, όπως εκτιμάται, για τη μεγαλύτερη απόβαση ξένων ελεγκτών οικονομολόγων από το 1893, οπότε και η Ελλάδα κήρυξε πτώχευση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να πάει ο κολοτούμπας να τους υποδεχτεί. Να παρει μαζί του και τους 14 που δεν είχαν ανάστημα, να μην υπογράψουν. Να μην ξεχάσουν να πάρουν και την μαμά του Βορίδη που παίρνει την σύνταξή της και είναι ευτυχισμένος ο γιος. Καλά το ομορφόπαιδο δεν γνώριζε τι είχε γίνει στα προηγούμενα κράτη που είχε πάει το ΔΝΤ; ο κ. ξερόλας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...