Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Sold out έκανε ο…. ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ



Sold out ήταν όπως πληροφορηθήκαμε η συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσα στον Ι.Ν Άγιου Παντελεήμονα Αττικής.
Ο Γιώργος, προσαρμοσμένος στο πνεύμα και την ατμόσφαιρα του χώρου, βγήκε ντυμένος ως άγγελος μέσα από το ιερό το ναου, κρατώντας στα χέρια του 2 χρυσούς δίσκους του, από το πρόσφατο παρελθόν, στους οποίους επάνω είχε τοποθετήσει ποτήρια με τούμπα λιμπρε (ιερό κρασί της Θεσσαλονίκης με πρόσμιξη της γνωστής καπιταλιστικής Coca Cola ) τα οποία έπειτα παρέδωσε στη γλάστρα της δημοπρασίας, η οποία ήταν ακουμπισμένη στις πρώτες θέσεις .
Έπειτα απήγγειλε γνωστές του επιτυχίες όπως το "θα΄ρθω να σε βρω όπου και να είσαι" αφιερωμένο εξαιρετικά στους καψούρηδες της βραδιάς, ενώ έκπληξη αποτέλεσε και η εκτέλεση του "Με λένε Ποπη", τραγούδι ύμνος των παιδόφιλων της χώρας, το οποίο και τραγούδησε μαζί με τη τούμπανο πλέον 24χρονη Αντιγόνη Ψυχραμη. Παράλληλα, εντύπωση σε όλους έκανε και η unplugged εκτέλεση του Loosing my Religion των REM ,από τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, το χαϊδευτικό του οποίου στο Facebook είναι Jeronimo82. Τέλος να σημειώσουμε πως η συναυλία θα κυκλοφορήσει σύντομα σε DVD, μιας και δεν είχε να ζηλέψει τίποτε ως προς την κάλυψη της...---μέχρι και γερανό είχε(!!!)---,ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για download και μέσα από το ειδησεογραφικό site της εκκλησιας amen.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια να παραιτηθεί ο Παπούλιας σήμερα και ο Ιερωνυμος. Δεν χρειαζόμαστε και άλλους προδότες μας φτάνουν οι σημερινοί που βρίσκονται μέσα στο καφενείο της Βουλής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...