Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ήρθε ο νέος ΗΡΩΔΗΣ και ονομάζεται.... ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ




Ο Υπουργός Υγείας, αφού κατάργησε τις προηγούμενες διατάξεις που ο ίδιος είχε ανακοινώσει με το προσχέδιο νόμου: «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις», ήδη με τις νέες διατάξεις που ανακοίνωσε, των άρθρων 42, 43 και 44, εγκαινιάζει νέα επιδρομή κατά των Πολυτέκνων. Έτσι: α)Με την παρ. 1 του άρθρου 43 χορηγεί συνολικό μηναίο επίδομα 44 ευρώ στους πολυτέκνους (είτε έχουν 4 παιδιά είτε έχουν 14 παιδιά) και με την προϋπόθεση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό των 40.000 ευρώ, δηλ. μια πολύτεκνη οικογένεια, με τέσσερα τέκνα, για να της χορηγηθεί το επίδομα ή η σύνταξη, το ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ εισόδημά της να μην υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ ετησίως (30.000:6 όσα τα μέλη της οικογένειας) ή το ποσό των 410 ευρώ μηνιαίως (!!), ποσό που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας, το οποίο η Υπουργός Εργασίας το προσδιόρισε, προ ημερών, στις 6.000 ευρώ ετησίως το άτομο!!!

β) Με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου καταργεί την πολυτεκνική ιδιότητα για όσους πολυτέκνους έχουν το παραπάνω ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.



Μήπως ξέρεις κύριε ΗΡΩΔΗ πόσα χρειάζονται για να σπουδάσουν τέσσερα παιδιά;


Mήπως ξέρεις κύριε ΗΡΩΔΗ πόσοι πολύτεκνοι μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους στα κολέγια που τα στέλνεται εσείς οι τρισάθλιοι και όπου είναι εξασφαλισμένο τον μέλλον τους λόγω… γνωριμιών;

Μήπως ξέρεις ρε τρισάθλιε ΗΡΩΔΗ τι είναι να σηκώνεσαι κάθε πρωί και να έχεις τετραπλό άγχος για το μέλλον των παιδιών σου;

Μήπως ξέρεις πόσα χάνει από την ζωή του ένας που αποφασίζει να μεγαλώσει τέσσερα η παραπάνω παιδιά;

Ασφαλώς όχι, γιατί οι τρισάθλιοι δούλοι του αντεθνικού Δ.Ν.Τ σαν και εσένα, έχουν άλλα να …ασχοληθούν. Τα του……

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι νομίζεις ρε ανεκδιήγητε ότι οι πολύτεκνοι τα έκαναν για… χόμπι η για το γαμημένο επίδομα σου. Αυτό είναι απλά μια αναγνώριση από την πολιτεία για την αγάπη τους προς την ανθρώπινη ύπαρξη. Και στα γράφει μωρή πολιτική πουστάρα ένας, που έχει δώσει όλη την ζωή για τα παιδιά του, με τα πενιχρά μέσα που είχε στην διάθεση του, και χωράς καμία υποστήριξη από το γαμημένο το κολοκράτος σας. Ένα πεντακοσάρικο έδωσε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τότε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς φανφάρες, και εσείς οι πολιτικάντηδες κα αρχιλήσταρχοι δώσατε – πήρατε το εκμηδενίσατε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...