Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δεν ξέρουμε εάν έχει ξαναφτάσει σε τέτοιο έσχατο σημείο ξευτίλας Έλλην πρωθυπουργός,




Είναι τόσο βαθιά αντιλαϊκός και αντεργατικός ο νόμος με την άνευ ορίων –πλην των 740 ευρώ μικτά- μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ώστε και το παγκοσμίως απεχθούς φήμης ΔΝΤ εκτίμησε ότι το να θεωρηθεί πως αυτό απαίτησε από την κυβέρνηση Παπανδρέου να μειώσει τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα συνιστά … δυσφήμηση του ΔΝΤ! Έτσι όπου βρεθεί και όπου σταθεί τις τελευταίες μέρες ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα Πολ Τόμσεν, σε κάθε δημόσια ομιλία του, τονίζει ότι το ΔΝΤ δεν ζήτησε και δεν ζητά μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα από την ελληνική κυβέρνηση.

Δηλαδή το… αριστερό Δ.Ν.Τ αγανάκτησε από την υποτέλεια του και του συνιστά να είναι ποιο «ήπιος» με την εργατική τάξη. Πηγή: Περιοδικό "Επίκαιρα"

Δεν ξέρουμε εάν έχει ξαναφτάσει σε τέτοιο έσχατο σημείο ξευτίλας Έλλην πρωθυπουργός, να ηγείται δηλαδή κυβέρνησης, που ακολουθεί δεξιότερη πολιτική από αυτή που υπαγορεύει το ΔΝΤ,και δεί...σοσιαλιστής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα του επιτρέπουμε, να παραμένει πρωθυπουργός????
ΩΣ ΠΟΤΕ??????????

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακόπουλος, είπε ένα καλό τις προάλλες.

"Ο Έλληνας είναι απρόβλεπτος, έχει τρελλάνει τους πάντες! Με τόσα μέτρα, φόρους, περικοπές, απολύσεις και αυτοί εκεί! Ξαναέβγαλαν ΠΑΣΟΚ! Θέλουμε και άλλα μέτρα, είναι σαν να τους λέμε! Τραβούν τα μαλλιά τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες! Δεν μπορούν να μας χουλαντρίσουν! Είμαστε στον κόσμο μας! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...