Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πλακώνονται κανονικά στο ΛΑΟΣ



Το απόκομμα έχει πλέον τριχοτομηθεί για τα καλά, διότι υπάρχει πλέον διαφοροποιήσει από την γραμμή Βορίδη του Πλεύρη ο οποίος βλέπει στις συνευρέσεις των οπαδών του να υπάρχει μεγάλη δυσφορία για τις νεοφιλελεύθερες τάσεις του.

Η πολιτική συμμορία των Βορίδη –Άδωνη λόγω και αυτής της νέας απώλειας αναφέρεται με εμετικούς όρους για τον Πολατίδη λόγω της συμπάθειας που τρέφει για τις θέσεις του Βελόπουλου και έχει προσαρτηθεί στην ομάδα του μαζί με τον Μαρκάκη. Έτσι ο Βελόπουλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρει πως υπάρχουν δυο τάσεις πλέον στον ΛΑΟΣ, και απομακρύνεται από τον νεοφιλελευθερισμό που τον… έκαψε. Αυτή βέβαια η στάση έχει επισύρει την οργή και την μήνη των μπουμπουκοβοριδικών, και όπου βρεθούν και σταθούν τον στολίζουν, με τα…. καλύτερα λόγια.

Ο Ροντούλης ως μη κολεγιόπαις την άλλη φορά παρά λίγο να …δείρει τον Βορίδη στην βουλή αφού προηγουμένως καταφέρθηκε εναντίον του με λόγια που δεν περιγράφονται, διότι βλέπει και αυτός ότι τους έχει τραβήξει σε ένα δρόμο που μόνο την πολιτική τους καταστροφή μπορεί να επιφέρει.

Υπάρχει και η ομάδα των πατριωτικό-προεδρικών Χρυσανθακόπουλος, Κολοκοτρώνης Ανατολάκης, Παπανδρέου, και μερικοί που συνυπάρχουν εξ ανάγκης.

Ο καρατζαφέρης τρέχει να αναμαζέψει τα αναμάζευτα, και αποφάσισε να κάνει άλλη μια κολοτούμπα και να αποστασιοποιηθεί από την…. συγκατοικήσει με το πράσινο ρετιρέ διότι βλέπει τον πολιτικό..καιάδα του. Τώρα το κατά πόσο θα γίνει πιστευτός μετά από τόσες περιηγήσεις ανά την πολιτική πιάτσα; θα το δείξουν οι επόμενες σφυγμομετρήσεις. Καλά θα κάνει πάντως να τους ρίξει καμιά… χαρτούρα για καλό και για κακό διότι τον βλέπουμε να βγάζει… δυάρες.

Τέλος επειδή λυπόμαστε τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ που προσεύχεται από ότι μάθαμε μέρα – νύχτα να μην διαρρεύσει στο διαδίκτυο η νέα επιστολή που του έστειλαν, ( και ειδικά στο ixnos), η οποία είναι πολύ χειρότερη σε καταγγελίες από την πρώτη που του έστειλε ο Αποστόλου και έκανε μεγάλο πάταγο, του λέμε να αφήσει τις μαλακίες και να κάνει σύσκεψη της Κ.Ε του αποκόμματος του για να εκτονωθεί η κατάσταση, γιατί θα φάει το γαμίσι του αιώνα από καταγγελτικές επιστολές κάποιων στελεχών. Αφού έκανε τον γύρω της Ελλάδος η επιστολή ρε πολιτικό αγγούρι, είναι δυνατόν να μην την έχει το ixnos που είναι ένα από τα λιγοστά αποκαλυπτικά blogs;


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re IXNOS mas anoixes tin orexi
me tin nea epistoli apostolou,
gaiti den tin dimosieveis na gelasei kai o kathe pikramenos ?

Ανώνυμος είπε...

θανάσηηηη πάρε το..όπλο σου

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρήξτε τους και άλλα, ο καρατζαφέρης δεν θα πάρει είδηση τι έχει υπογράψει (μνημόνιο) αν δεν μας δει όλους στα συσίτια. Ποτέ ξανά γαλατάδες στην πολιτική. Οι γαλατάδες ποτέ δεν είχαν συμβούλους και συνεπώς ποτέ δεν άκουγαν συμβούλους αφού δεν είχαν. Τον ξέσχισε εχθές ο Τράγκας στο πρόγραμμα ΜΑΦΙΑ μετά που τον άφησε και είπε τις μαλακίες του ο Καρατζαφέρης ότι έσωσε την Ελλάδα με την υπογραφή του στο μνημόνιο, βγήκε ο Αυτιάς και ο καμμένος και εξήγησαν ακριβώς τα αντίθετα.

Ανώνυμος είπε...

Το μπλογκ σου όπως και το μπλογκ αντιπληροφόρηση έχουν μαρκαριστεί με adware παρακολουθησης απο το
israeliwarcriminals.zzl.org

Το εντόπισα μέσω του firewall της online armor, και το απομονωσα.
Σου στελνω το λινκ που ανεβασα τη φωτο.

http://img375.imageshack.us/img375/798/screenshot001ya.jpg

Ανώνυμος είπε...

Το κατέβασαν
ξανα στελνω
http://img148.imageshack.us/img148/1331/screenshot001wq.jpg

Ixnos είπε...

Φίλε μας σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση περι μαρκαρίσματος παρακολούθησης του blog μας απο τους εβραίους.Αυτό δείχνει οτι είμαστε σε.... καλό δρόμο.Δεν μας ενοχλεί άστους να κάνουν την δουλειά τους.Αυτά που έχουμε εμείς να τα πούμε θα τα πούμε οτι και να κάνουν.

Ixnos είπε...

ανωνυμε 8.19 ολα εχουν την ωρα τους.το κατάλληλο τάϊμιγκ που λένε

Ανώνυμος είπε...

ME TO K.K.E. ΠΌΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΩ; ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

H πουτανίτσα ο ΜΠΑΜΙΧΑΣ κρυφογελά απο την γωνία του.Γιατί αραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos μας εχεις πεθάνει.Τι φώτο είναι αυτή.Εχουμε τρελαθεί στο γέλιο στο σπίτι.Θα την βγάλουμε σε μεγάλη να την έχουμε για να γελάμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...