Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Από έξω …ΚΟΛΑΣΗ ,από μέσα ….Βαλίτσες.




155 οι εφιάλτες-βαλιτσάκηδες στην Βουλή

Ξαναλέμε ,είναι πολλά τα αργύρια της προδοσίας. Με τις βαλίτσες κυκλοφορεί το χρήμα. Μην περιμένετε εκπλήξεις. Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρήμα είναι διατεθειμένοι κάποιοι να ρίξουν για να πάρουν μία χώρα; Εδώ για ένα έργο δίνονται μίζες εκατομμυρίων, για μια χώρα…πόσο;.

Συνεχής ρήξη δακρυγόνων, χημικών και καπνογόνων, βογκητά από ανθρώπους που δεν μπορούν να ανασάνουν αλλά φωνάζουν "ψωμί, παιδεία, ελευθερία", "Κλέφτες, κλέφτες και χούντα, χούντα", βόμβες μολότοφ αλλά και χρήση γκλομπς συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, επεισόδια γίνονται μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία αλλά και στους γύρω από την πλατεία δρόμους.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και κουκουλοφόροι έριξε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που χωρίζουν την Βουλή από τους Αγανακτισμένους.

Τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών, χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων ενώ οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούν προκειμένου να ενθαρρύνουν τον κόσμο να μην απομακρυνθεί από το σημείο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ρίχνουν χημικά και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Ο κόσμος έχει οπισθοχωρήσει προς την Όθωνος και την πλατεία Συντάγματος. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. «Την πλήρη εκκένωση του ξενοδοχείου King George Palace, λόγω του ανεξέλεγκτου χαρακτήρα των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα στην Πλατεία Συντάγματος», ανακοίνωσε η διεύθυνση του ξενοδοχείου, «με γνώμονα την ασφάλεια των ενοίκων και των εργαζομένων».
Πόλεμος" γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Συνεχής η χρήση χημικών από τους αστυνομικούς .Τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί στη Σταδίου, καθώς τα ΜΑΤ απομάκρυναν διαδηλωτές και κουκουλοφόρους μπροστά από τη Βουλή."Πόλεμος" γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Συνεχής η χρήση χημικών από τους αστυνομικούς. Βροχή από πέτρες δέχονται οι αστυνομικές δυνάμεις, που απαντούν με χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Κουκουλοφόροι επιτίθενται και πάλι στα ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος. Απομακρύνονται τρέχοντας από διμοιρίες των ΜΑΤ. Όχι" ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής. "Ναι" από τον Αλ. Αθανασιάδη ,Ναι από την χοντροΕΛΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...