Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αυτά τα ..καλόπαιδα είναι οι…. εργαζόμενοι στην… ΕΘΕΛ – χρυσαυγήτες ???.





Το star.gr, βρήκε φωτογραφίες όπου δείχνουν τι έγινε πριν και μετά το επίμαχο βίντεο στο οποίο οι ίδιοι με καλυμμένα πρόσωπα, όπως συνηθίζουν κουκουλοφόροι, φέρονται σε αγαστή συνεργασία με δυνάμεις των ΜΑΤ βαστώντας τους ….. παρεξηγημένους …λοστούς που ήταν στην πραγματικότητα οι λεβιέδες ταχυτήτων από τα λεωφορεία και τους είχαν πάρει μαζί τους για να μην τους… τα κλέψουν. Διαβάστε μερικά από αυτά που γράφουν οι πρωταγωνιστές του βίντεο στο προσωπικό τους blog και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….
Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε). Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου μπορέσαμε να οχυρωθούμε μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και κρατήσαμε το “κάστρο” μας για τρεις ώρες! Καταφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Είμαστε εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα κόμμα και καμία οργάνωση. Απλά φέρνουμε σε κάθε πορεία μας την Γαλανόλευκη, πράγμα που εξόργισε τους αναρχικούς! Τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ όταν περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για φασίστες που πρέπει να ριχτούν στην πηγάδα του Μελιγαλά! Μόλις τελείωσε η πορεία ξαφνικά η πλατεία “μαύρισε” και βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπς, σιδερόβεργες, καδρόνια και άλλα “εργαλεία” τα οποία κουνούσαν επιδεικτικά και μας έβριζαν. Όταν ξεκίνησε η επίθεση τους οι πέντε που είχαμε σημαίες καθώς και δυο-τρεις άλλοι συνάδελφοι καταφύγαμε στην στοά και στην είσοδο του κτιρίου. Οι τρεις από εμάς ήταν χτυπημένοι ήδη (πισώπλατα) στο κεφάλι με κράνη και με καδρόνια ενώ άλλος ένας που γλίστρησε ποδοπατήθηκε μέχρι λυποθυμίας και βρίσκονταν πεσμένος στην μέση της στοάς. Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το παρκινγκ της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα; Οι ΜΑΤάδες μας έδιωχναν να πάμε κάτω και από κάτω μας περίμεναν με τις βαριοπούλες που κουνούσαν μπροστά στην αστυνομία (στα δέκα μέτρα!). “Είσαι τρελός λέμε στο υπεύθυνο μια διμοιρίας, που μας στέλνεις;” Καμία συμπαράσταση, πλήρης αδιαφορία, λες και ήθελαν να μας “δώσουν “ στους κουκουλοφόρους οι οποίοι μας φώναζαν ότι είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας!.Τελικά σε κάποια στιγμή με πολλά χημικά που έσπασε ο κόσμος φύγαμε μαζί με το πλήθος και χαθήκαμε...
Πως όμως κάποιος που είναι τραυματίας.... χαμογελά ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό....!

Επίσης ενώ οι ίδιοι λένε πως δεν ανήκουν σε κάποιον πολιτικό χώρο, ο πρόεδρος των συνδικαλιστών του ΟΑΣΑ, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ότι οι πρωταγωνιστές του εν λόγω βίντεο, είχαν εκδιωχθεί από το διοικητικό συμβούλιο του οποίου και ήταν μέλη, λόγω των ακραίων πολιτικών τους απόψεων!!!!!! ( Βλέπε …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).

Από το : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...