Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Εισπράττουν «φάπες» αυτοί… που τους αναμάζωξανΕπίθεση με μπουκάλια δέχτηκε ο Μουζάλας στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου.
Αγνώμονες Λαθροκατσαπλιάδες του πέταξαν μπουκάλια με νερό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον καταυλισμό. Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ είχαν προηγηθεί φραστικές αντεγκλήσεις από την πλευρά των λαθρό οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό και τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία.
Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι λαθρομετανάστες δεν κατάφεραν να πειστούν, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν μπουκάλια με νερό εναντίον του υπουργού.
Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, από τα μπουκάλια με νερό που δέχτηκε από τους οργισμένους λαθρομετανάστες.
Στο σημείο αναπτύσσονται συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν το χάος που για άλλη μία φορά έχει παραδοθεί ο καταυλισμός.
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Twitter ο δημοσιογράφος Αντριου Κόνελι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Independent και το Politico, η ένταση φαίνεται να ξεκίνησε από την πτέρυγα ανηλίκων ενώ η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών. Σύμφωνα με τον ίδιο και το οπτικό υλικό που ανέβασε στον λογαριασμό του υπάρχει φωτιά στον καταυλισμό
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...