Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Τα πάθη του…. Μπόμπολα.Όπως γράφει καθημερινή Κυπριακή εφημερίδα, η Αστυνομία ακυρώνει το πρώτο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, με σκοπό στο νέο ένταλμα, να προστεθούν τα νέα στοιχεία που προέκυψαν. Το νέο ένταλμα θα σταλεί άμεσα στις ελληνικές Αρχές οι οποίες στις 6 Μάιου θα αποφασίσουν αν θα εκδοθεί ο Μπόμπολας στην Κύπρο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη κακουργημάτων, χρηματισμό δημοσίου λειτουργού και αδικήματα διαφθοράς και ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, σε μια υπόθεση που αφορά τη λειτουργία του χώρου εναπόθεσης σκουπιδιών, ΧΥΤΑ ΠΑΦΟΥ και ΧΥΤΥ Κόσιης τους οποίους διαχειρίζεται εταιρία της οποίας μέτοχος είναι ο ίδιος.
Ο Μπόμπολας υποστηρίζει ότι τα όποια αδικήματά του έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα και γι’ αυτό ζητάει να δικαστεί από τις ελληνικές Αρχές και όχι από τις κυπριακές.
Πάντως, άνθρωποι οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονταν στις μίζες που καταβάλλονταν σε τοπικούς παράγοντες της Κύπρου προκειμένου να ευνοείται οικονομικά η εταιρία του Μπόμπολα, έχουν καταθέσει ότι καμιά μίζα δεν δινόταν αν δεν την ενέκρινε ο Λεωνίδας Μπόμπολας.

Δηλαδή τις μίζες τις έστελνε από την Ελλάδα, αλλά έχει «εμπιστοσύνη» στην Ελληνική δικαιοσύνη οτι θα τον …. αθωώσει . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...