Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Αυξάνετε ο «τουρισμός» σε Λέσβο και Μυτιλήνη.





Την δραματική κατάσταση που αποτυπώνεται στα καθημερινά στοιχεία για τις αφίξεις λαθρομεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δείχνει το ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα σε απόκρημνη παραλία της Μυτιλήνης.
Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Μιχαλάκης από την περιοχή της Συκαμιάς στη Μυτιλήνη είναι αποκαλυπτικό. Η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ένα ταχύπλοο που έχει ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια προσεγγίζει μια απόκρημνη παραλία μέρα μεσημέρι. Από το σκάφος αποβιβάζονται 24 Αφγανοί  λαθρομετανάστες οι οποίοι μετά από μια σύντομη ανάβαση φτάνουν στο δρόμο. Υπενθυμίζεται ότι στη Μυτιλήνη βρίσκονται πάνω από 6.000   λαθρομετανάστες  ενώ η χωρητικότητα των κέντρων αποδοχής είναι για 3.500 γεγονός που καθιστά την κατάσταση στο νησί ασφυκτική.
Στην… Μυτιλήνη έγινε και πορεία που είχαν οργανώσει και συμμετείχαν μάλιστα και διάφοροι τοπικοί φορείς και κόμματα, που ήταν όπως έλεγαν αντιφασιστική..
Όμως στην πορεία ακουγόταν ένα σύνθημα προετοιμασίας  που έκανε εντύπωση.. μεγάλη εντύπωση.. "ντόπιοι, μετανάστες δουλεύουνε μαζί, Έλληνες και Τούρκοι στο ίδιο το νησί"... αυτό φώναζαν..
Τι ήθελαν να πουν τα .."παιδιά";  Το Έλληνες και Τούρκοι στο ίδιο το νησί; Μιλούν για μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο νησί και "συνύπαρξη" με Τούρκους στη Μυτιλήνη. Απλά πράγματα
.  

Την Λέσβο την αφήνουν στον Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...