Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Πατάτα της ...χρονιάς.





Έδωσαν το Όσκαρ Καλύτερης ταινίας στο La La Land ,αλλά το πήραν πίσω γιατί έκαναν… λάθος!

Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας πάει στο φαβορί La La Land τελικά στη συνέχεια είπαν ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει στην ταινία Moonlight!
Την ανακοίνωση έκανε ο Γουόρεν Μπίτι, ο οποίος στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι του έδωσαν την ανακοίνωση που περιλάμβανε τη νίκη της Εμμα Στόουν στην κατηγορία Α΄Γυναικείος Ρόλος.

Το λάθος ήταν τεράστιο καθώς οι συντελεστές του «La La Land» είχαν ήδη ανέβει στη σκηνή και είχαν βγάλει λόγο. Ξαφνικά ακούν….

«Υπάρχει ένα λάθος, 'Moonlight', εσείς κερδίσατε το βραβείο καλύτερης ταινίας», εξήγησε o παρουσιαστής που βρισκόταν στη σκηνή λέγοντας ότι  δόθηκε λάθος φάκελος και γι αυτό αναγκάσθηκε να υψώσει την καρτέλα με τον όνομα του νικητή και τον κόκκινο φάκελό της.

Συγκεκριμένα οι δύο παραγωγοί του μιούζικαλ, το οποίο εθεωρείτο το μεγάλο φαβορί εδώ και εβδομάδες ευχαριστούσαν την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την τιμή, όταν ένας από αυτούς αντιλήφθηκε το λάθος ενώπιον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών σε μια βραδιά που μεταδιδόταν απευθείας παγκοσμίως και το ανακοίνωσε ότι ο σωστός νικητής του μεγαλύτερου βραβείου ήταν η ταινία «Μoonlight».

Ο βετεράνος ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει ότι αυτός και η Φαίη Νταναγουέι ανακοίνωσαν λάθος νικητή γιατί ο φάκελος που τους δόθηκε είχε λανθασμένα το όνομα της νικήτριας του α΄ γυναικείου ρόλου Έμα Στόουν και της ταινίας "La La Land" στην οποία πρωταγωνιστούσε. «Θέλω να σας πω τι συνέβη. Άνοιξα τον φάκελο και έγραφε "Εμα Στόουν, 'La La Land'», είπε ο Μπίτι. «Γι' αυτό κοίταξα τόσο παρατεταμένα τη Φαίη και εσάς. Δεν προσπαθούσα να είμαι αστείος», πρόσθεσε ξεσπώντας στη συνέχεια σε γέλια. Η Ντάναγουεϊ ήταν αυτή που τελικά είπε το "La La Land".
Στη αρχή, όλοι πίστεψαν ότι ήταν κάποιου είδους αστείο αλλά η καρτέλα πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το όνομα του νικητή προβλήθηκε σε γκρο πλαν, ως τελευταία απόδειξη ότι πράγματι το "Moonlight" είχε πάρει το βραβείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...