Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Αυτοί είναι οι 3 καλύτεροι τρόποι για να φάτε ... τζάμπα αρνί το Πάσχα!



Επειδή τα οικονομικά πολλών από εμάς δεν περισσεύουν για περιττά έξοδα... όπως είναι η αλμυρή τιμή του αρνιού, θα δούμε μερικούς τρόπους να φάμε τζάμπα αρνί το Πάσχα.
Για να φάμε τζάμπα ψημένο και ζουμερό αρνί το Πάσχα τρεις τρόποι υπάρχουν όπως:

1) Πάμε στους συγγενείς μας, κυρίως στην επαρχία.. που έχουν αρνιά ντόπια και τα ψήνουν στα κάρβουνα. Εκεί, λόγω της ημέρας θα σας πούνε να καθίσετε να φάτε. Να είστε λίγο διστακτικοί στην αρχή, αλλά μετά καθίστε και φάτε τον αγλέουρα.

2) Πηγαίνουμε στους δήμους και εκκλησίες της Ελλάδας, εκεί που δίνουν την ημέρα του Πάσχα αρνί ψητό με πατάτες στο φούρνο. Ζητήστε και περίσσευμα αν δεν χορτάσατε. Συνήθως, σε τέτοια συσσίτια.. λόγω της ημέρας, δεν θα σας αρνηθούν ένα πιάτο ή δύο πιάτα από ψημένο αρνάκι οι υπάλληλοι των δήμων και οι παπάδες.

3) Πηγαίνετε με ένα ποτήρι με μισό κρασί στις γειτονιές που ψήνουν αρνί στις υπαίθριες ψησταριές. Εκεί λέτε γεια μας και χρόνια πολλά, και θα σας δίνουν μεζεδάκια απο ψημένο αρνί.





Πώς θα φτιάξετε το πιο γευστικό και εύκολο κοκορέτσι  


Πώς θα δέσετε το κατσίκι που θα σουβλίσετε την Κυριακή του Πάσχα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ. ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΑΣΠΡΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΓΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΦΟΔΟ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ. ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...