Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Νονοί εναντίον νονών.



Με τραύματα από οκτώ σφαίρες, πιθανότατα από Καλάσνικοφ, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ένας άντρας, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, όταν ο άντρας την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, ένα Smart, δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Oι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα κοντά στο σπίτι του, τον οποίο «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του .
Στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός και επί τόπου έσπεύσαν αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή και να διερευνήσουν τις συνθήκες του περιστατικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που μεταφέρθηκε  σε νοσοκομείο Κατέληξε. Πρόκειται  για τον  Γιώργο Λίτσα, άνθρωπο της νύχτας. Κατά το παρελθόν είχε σχέση με «βαρύ όνομα» της νύχτας, που δολοφονήθηκε πρόσφατα, τον Βασίλη Γρίβα.
Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική δολοφονία μετά από εκείνες του Βασίλη Γρίβα τον Μάιο του 2017 στα Γλυκά Νερά και του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαϊδάρι, από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Ομως, μέχρι στιγμής, η ΕΛ.ΑΣ δεν διαθέτει στοιχεία που να συνδέουν την εγκληματική επίθεση σε βάρος του Γιώργου Λίτσα, με εκείνη του Στεφανάκου με την μορφή «ανταποδοτικού κτυπήματος».
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...