Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καλά δεν ξέρετε ότι ο Πάκης γνωρίζει μόνο από …παντρεμένες;



Μέχρι εκεί φτάνουν οι «επικίνδυνες» για την υγεία του γνώσεις . Η Κυψέλη θα τον φάει...


 Ο Καμένος έχει δείξει και παλιότερα το μέγεθος της αμορφωσιάς του, αλλά ο...έγκριτος συνταγματολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου και...ακούνητος Πάκης δεν μπήκε στον κόπο να ανατρέξει στο google  για να μάθει ποιο ήταν το επώνυμο της Μπουμπουλίνας ώστε να το αναγράψει στο ΠΔ?

Ακόμα, μπορεί να μην...ήξερε, αλλά γιατί δεν φρόντισε να ρωτήσει μήπως η ηρωίδα της επανάστασης του 1821 είχε λάβει κάποιον τιμητικό στρατιωτικό τίτλο, όπως τώρα που αποδεικνύεται ότι έχει λάβει το βαθμό του ναυάρχου επί τιμή και άρα ο "τίτλος" που της δόθηκε (υποναύαρχος)...συνιστά υποβάθμιση?
Κάνετε που κάνετε μια άθλια γραφικότητα, φροντίστε τουλάχιστον να είναι...σωστή!


Με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας εκδόθηκε Προεδρικό Διάταγμα στις 6-3-2018, με το οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Υποναυάρχου επί τιμή, ο Πολεμικός Σταυρός Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαιρέτων Πράξεων στην ηρωίδα Λασκαρίνα "Μπουμπουλίνα", 193 χρόνια μετά τον θάνατό της !
Όμως, προς γνώση του Πάνου και του Πάκη σημειώνεται, κατ΄ αρχήν, ότι σε επίσημα έγγραφα δεν χρησιμοποιούνται προσωνύμια, παρατσούκλια κλπ, δηλαδή π.χ. δεν μπορεί ν΄αποκαλείται ο Κολοκοτρώνης "Γέρος του Μωριά" και ο Καραϊσκάκης "Γιός της Καλογριάς".
Η Λασκαρίνα Πινότση ήταν κόρη του Σταυριανού Πινότση και της Σκεύως (Παρασκευής) Κοκκίνη και έφερε επίσημα το επίθετο του πατέρα της. Το ανδρωνύμιο "Μπουμπουλίνα" ήταν επίκτητη, ανεπίσημη προσφώνηση, μετά τον δεύτερο γάμο της με τον Δημήτριο Μπούμπουλη.
Πληροφορούνται επίσης ο Πάνος κι ο Πάκης ότι, στην πραγματικότητα, ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΑΝ τη Λασκαρίνα απονέμοντας της τον βαθμό του Υποναυάρχου, διότι της έχει απονεμηθεί ο βαθμός του ΝΑΥΑΡΧΟΥ πριν καν υπάρξει ελληνικό κράτος, αμέσως μετά τον βίαιο θάνατό της (22-5-1825), από την Ρωσική Αυτοκρατορία !
Σημειώνεται μάλιστα ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα στον κόσμο, που τιμήθηκε με αυτό τον βαθμό, ενώ υποναύαρχοι υπάρχουν αρκετές.
Άντε, ανοίξτε και κανένα βιβλίο, ελληναράδες πολιτικοί της πλάκας !
Γιώργος Στάθης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΟΥ.
ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ...ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ(ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ!),ΟΤΙ ΗΤΑΝ...ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΚΤΩΡ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ),ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΑΡΠΑΓΑΣ κλπ κλπ.
Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ,ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΗΚΧΟΥ,ΟΠΟΥ ΚΟΜΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΡΙΑ ΤΟΥ-ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ,ΠΑΡΑ ΠΗΓΕ...ΜΕΤΑ!!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ...).
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ Ο
"ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ".ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ,ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ,ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΕΙΣ("Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΓΚ ΜΟΥ"!!!).ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΟΥΜΕ:ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΛΟΝΙΣΘΗ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ(βλ.ΦΑΗΛΟΣ,ΠΙΟ ΠΡΙΝ Λ.Α.Ο.Σ. κλπ).
ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ) ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ.(ΑΥΤΟΣ "ΕΙΔΕ" ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΕ ΚΑΛΑ...)
ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο λωλος ξαναχτυπησε χαχαχαχαχαχα
ειπε οτι ολες οι εθνικιστικες σελιδες πρεπει να διαγραψουν τον Μακρυγιαννη αλλιως δεν θα ειναι Ελληνες , θα ειναι ρουφιανοι των αγγλων σαν τον Σεφερη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειναι λεει ψευτικος και δημιουργημα της Στοας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και αυτος που εβγαλε λογο στην κηδεια του ηταν ρουφιανος και πρακτορας της πρεσβειας αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
του απαντησα αλλα δεν το βγαζει απαντησεις που δεν συμφωνουν μαζι του γιατι η δημοκρατια τρεχει απο τα μπατζακια του
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ελληναράδες πολιτικοι ρε ηλιθιοι!
ειναι σταλιναράδες αναρχοκομουνισταραδες μπολσεβικαραδες μαρξισταραδες σοβιεταραδες εαμομπουλγκαραδες αριστερισταραδες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...