Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

« Ο Τσίπρας είναι μία από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».

Με μελανά χρώματα σκιαγράφησε τον Τσίπρα χθες, ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς Ζαν Λυκ Μελανσόν, χαρακτηρίζοντας τον ως ..μία «από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».
Μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV ο Μελανσόν απάντησε ουσιαστικά σε ένα σχόλιο του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε όπως τόνισε ο ίδιος να του κάνει «μαθήματα» για το νόημα της Αριστεράς «Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει» είχε πει τότε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».
O Μελανσόν δήλωσε ότι «ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του». «Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του» αναρωτήθηκε ο Γάλλος πολιτικός συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη…Τσίπρας».

 

Τα «δωράκια» του Τσίπρα στη Διαπλοκή και τους Εντιμότατους Φίλους του Μαξίμου

 

TO ΕΣΚΙΣΕ Η ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 8ΩΡΟ..ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΕΦΗ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 8ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του» ; Μα για να περνάει μπέϊκα, αυτός, όλο του το σόϊ, οι αυλοκόλακές του και οι λοιποί προσκολιόμενοι. Για τί άλλο ; Εξ άλλου είναι ο τελευταίος αριστερός αυτοκράτορας της Ευρώπης. Να μη το χαρεί ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...