Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Eχετε την γνώμη ότι θα καθαρίσετε εύκολα με τους "αριστερούς";



Αυτοί περίμεναν εβδομήντα χρόνια με το όπλο παρά πόδας . Tώρα  που το πήγαν επ΄ωμου θα το ξαναπάνε παρά πόδας χωρίς να το πάνε στο παρουσιάστε, η να κάνουν βολή ; Σας γελάσανε. Αυτοί και την πουτάνα την μάνα τους μπορεί να ρίξουν στην …πηγάδα, προκειμένου να είναι στην εξουσία και να τρώνε. Εβδομήντα χρόνια «πείνα» δεν πατσίζεται εύκολα. Η μεγάλη απογοήτευση είναι η «κεντρώα Νουδούλα» με τον ανεκδιήγητο Κούλη πού βρίσκετε στον…Άρη, αφήνει τα στελέχη της, να κάνουν βουβά κονέ με τους σιριζίσκους, για να… κυβερνά ο Τσιπρίσκος και τα επόμενα δέκα χρόνια.  

Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λέει ο λαός μας για τους πολιτικούς: "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".
Αφού έβαλαν στο αρχείο την offshore της Μαρέβα και του κυρίου της, τώρα αρχειοθέτησαν την offshore του Άδωνη Γεωργιάδη. Ομόφωνα κουκούλωσαν την υπόθεση Μητσοτάκη, ομόφωνα συγκάλυψαν το σκάνδαλο Γεωργιάδη. Η απαγόρευση στους πολιτικούς να έχουν offshore ισχύει τελικά μόνο στα χαρτιά.

Νέος θρίαμβος της... ελπίδας. Αφού παραγράφηκε η Λίστα Λαγκάρντ και την γλύτωσαν τα λαμόγια του "παλιού συστήματος", πλέον δικαιούνται οι Γεωργιάδηδες να έχουν offshore.

Οι... αυστηροί νόμοι ισχύουν μόνο για τους πληβείους.

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα . Η παραπομπή αφορά ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, καθώς ο βολευτής της ΝΔ δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τραπεζικό λογαριασμό 380.000 ευρώ.

Μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, η επιτροπή εντόπισε «κενά» και ζήτησε από τον κ. Καραμανλή συμπληρωματικά στοιχεία και τραπεζικά εξτρέ. Ο ίδιος λόγω παρέλευσης μεγάλου χρονικού διαστήματος δεν τα είχε στη διάθεσή του για να τα προσκομίσει, οπότε…παραγραφή.


Με τις Μυστικές Υπηρεσίες των Σκοπίων συνεργάζεται ο Τσίπρας για να πλήξει όποιον διαφωνεί με τη συμφωνία!

 

Λευκίμμη – Τα ΜΑΤ έριξαν και πάλι χημικά στους κατοίκους – Βίντεο Σόκ


Τζίτζι Χαντίντ και Εμιλι Ραταϊκόφσκι πήραν από 1,3 εκατ. ευρώ για τα εγκαίνια του Nammos για ένα και μόνο βράδυ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...