Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Η δήλωση του ταβερνόβιου.


Όλη η δήλωση του "μουγκού" για την Συμφωνία των Πρεσπών:
 
«Όπως έχω ήδη επισημάνει, η κα Μπακογιάννη έχει περιγράψει με ακρίβεια την πολιτική της τότε Κυβέρνησης, που οδήγησε στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Απόφαση που προσέφερε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στη Χώρα μας, το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε.
Η κριτική της Νέας Δημοκρατίας για την προκείμενη συμφωνία είναι ισχυρή και πλήρως τεκμηριωμένη. Ιδίως μάλιστα όταν η όλη διαπραγμάτευση έγινε υπό όρους αδικαιολόγητης βιασύνης και όταν, προφανώς, άλλοι είναι εκείνοι που επείγονται για την διευθέτηση του θέματος. Οπωσδήποτε όμως όχι η Ελλάδα.
Τέλος, όφειλε η Κυβέρνηση να σεβαστεί την ευαισθησία και να αφουγκραστεί τις εύλογες ανησυχίες της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, αλλά και να διαμορφώσει με δική της πρωτοβουλία συνθήκες στοιχειώδους εθνικής συνεννόησης. Δεν είναι επιτρεπτό εθνικά θέματα τέτοιας σημασίας να οδηγούν σε οξύτητα που ευνοεί διχαστικό κλίμα». Τ΄ακούς...Κούλη;
ΥΓ.Το καλύτερο κοκορέτσι το έχουν στα βλάχικα. 


Με σύστημα... 5-4-2... ο χαζοχαρούμενος
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν θα εβγαινε!
Εξόρμηση Κώστα Καραμανλή στη Ζητούνα Αρκαδίας
https://www.pronews.gr/athlitismos/paraskinio/746689_exormisi-kosta-karamanli-sti-zitoyna-arkadias-foto

Τα αιγοπροβατα της Αρκαδιας σιαχτηκαν και γαλα δεν ξανακατεβασαν! Κανε ερευνα να δεις οτι δεν λεω ψεμματα. Μισο μαντρι καταβροχθησε! Τα αγριογουρουνα ακομη τα καταμετρουν οι οικολογικες οργανωσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...