Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Λεβέντης: Με απειλούν για τις Πρέσπες.


Στην καταγγελία ότι ο Γερμανός πρέσβης τον απείλησε προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησε, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», τόνισε.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων, είναι εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».
Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα. Αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα την αποσύρει, αλλά θα αφήσει κατά συνείδηση τους βουλευτές του. Άνθρωποι σαν την Κουντουρά πότε θα ξαναδούν υπουργεία. Και δέκα ημέρες στην καρέκλα είναι σημαντικό για αυτούς».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές.
«Ο Τσίπρας είναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300», ανέφερε.
Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, «η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στο 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος».
«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Θα το πληρώσουν όλοι αυτοι, μην νομίζετε ότι ο λαός είναι ηλίθιος», ανέφερε.
Ο Βασίλης Λεβέντης δεν θέλησε να μιλήσει για τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη. «Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον Σαρίδη. Εγώ δεν έχω διαγράψει κανέναν», ανέφερε.
Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο.
«Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σσ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού που θα γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο θέμα της κυβέρνησης ανοχής, που όπως είπε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση «αυτό που λέτε για κυβέρνηση ανοχής, δεν γίνεται».
Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είπε «η Μέρκελ κάνει την δουλειά της, είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες».1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας και εσύ Λεβέντη στο πόνο μας. Από την μία λες ότι ο Τσίπρας μπορεί να βρει και 300 βουλευτές για να κάνει την δουλειά του και από την άλλη λες θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές άμα του φύγει ο Π. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ. Αν βρίσκει πάντα 151 να κάνει την δουλειά του γιατί να πάει σε εκλογές και να χάσει την εξουσία. Αφού κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ παραδέχθηκαν ότι θα ψηφίσουν ναι για την συμφωνία των Πρεσπών, κάποιοι δεν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση και κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα και οι ΑΝΕΛ να φύγουν δεν θα φύγουν όλοι μαζί, κάποιοι θα μείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θέλουν να εξαντλήσουν την τετραετία, το εννοούν, γι αυτό βγήκε ο Τζαννακόπουλος και είπε ότι υπάρχουν ακόμα και ανεξάρτητοι που θα στηρίξουν την κυβέρνηση με κορμό ΣΥΡΙΖΑ. Να πω κι άλλα, η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι ένα ανοιχτό θέμα, ο Τσίπρας καταπατά του Συνταγματικούς θεσμούς και κάνει την αναθεώρηση Συντάγματος όχι με τον προβλεπόμενο από το Σύνταγμα τρόπο αλλά όπως αυτός βολεύεται και οι εντός βουλής του το επιτρέπουν. Έχεις δίκιο τον Μάρτιο του 20΄ πρέπει να βρουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναγκαστικά θα στήσουν κάλπες γιατί αλλιώς θα έχουμε να κάνουμε με τσιπρομαδουριστάν και μάλιστα φανερό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...