Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ποιο φασίστας πεθαίνεις




Οι δηλώσεις αυτές έλαβαν χώρα στη Λευκωσία, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργευων  για τη Σύνοδο των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου. Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη συζήτησή του με τον ομόλογό του της Μάλτας και τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν έκανε λόγο για διαδηλώσεις από ακροδεξιούς λαϊκιστές ενώ τόνισε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήταν υπέρ της Συμφωνίας.
«Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της συμφωνίας» ανέφερε.  Όταν ο Γάλλος πρόεδρος τον ρώτησε για τον αριθμό των διαδηλωτών, εκεί ο πρωθυπουργεύων χάθηκε στα αγγλικά του: Ενώ προσπαθεί να πει στον Γάλλο πρόεδρο ότι η συμμετοχή ήταν μικρότερη από το συλλαλητήριο του 2018 με 70.000 διαδηλωτές, επειδή αντιλαμβάνεται ότι η προφορά του δεν είναι καλή, διευκρινίζει ότι δεν είπε 17.000 (seventeen thousand) αλλά 70.000 (seventy thousand).
Σπεύδει να το κάνει και σαφέστερο: «seven zero» (επτά μηδέν). Δεν ήταν τόσο ογκώδεις» επεσήμανε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ . ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

Διηνέκης είπε...

Πιο αδερφέ. Όχι ποιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...