Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ο Καμπάς - Ελ Σιντ.


Ο ναιναίκος  υπουργός Αμυνας Αποστολάκης κοντεύει να τον στείλει να δει τα ραδίκια ανάποδα τον ταλαίπωρο νέο αρχηγό ΓΕΣ Καμπά προκειμένου να είναι παρών κατά την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Ο Αποστολάκης για να φάει τον Στεφανή έκανε Α/ΓΕΣ  τον Καμπά παρότι ήταν μάλλον ευθύνη του η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους καθότι ο νέος ΑΓΕΣ ήτο διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού. Ο Καμπάς λοιπόν την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 αισθάνθηκε εκ νέου αδιαθεσία και αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Οδηγήθηκε σε διπλανό κτίριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του και επέστρεψε λίγο αργότερα αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή. 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου επεβλήθη σε επέμβαση με «μπαλονάκι» στις αρτηρίες του. 
 Δεν υπάρχει περίπτωση πουθενά στον κόσμο σαν του αντιστράτηγου Καμπά. Να έχει πάθει έμφραγμα να έχει κάνει «μπαλονάκι» και να τον επιστρέφουν την επόμενη ημέρα σε μάχιμη υπηρεσία!
Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Θέλουν να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του ανθρώπου; Οποιοσδήποτε έξω πάθαινε κάτι τέτοιο κανένας γιατρός δεν θα του επέτρεπε να επιστρέψει στην εργασία του την επόμενη ημέρα, πόσο μάλλον σε μια τέτοια θέση ευθύνης.

Μόνο ντροπή για όσους υπέβαλαν έναν άνθρωπο που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς, όπως όλοι καταγράφουν, σε τέτοια δοκιμασία σε λιγότερο από 48 ώρες από την ημέρα της νοσηλείας του. Οι σκοποί τους δεν μπορούν να είναι για το καλό της Ελλάδας και του Στρατού Ξηράς. Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα συμβαίνουν παρόμοια γεγονότα με εκβιαζόμενους ανθρώπους.

Το τελευταίο κατόρθωμα του Ναιναίκου Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...