Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Εφοδος του Ρουβίκωνα στα... αφεντικά.


Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το σημείο όπου επέλεξαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» για να πετάξουν τα μπουκάλια με τις μπογιές, είναι από το πλάι του κτιρίου της πρεσβείας, στη συμβολή των οδών Δορυλαίου και Μακεδόνων, όπου βρίσκεται η είσοδος του χώρου στάθμευσης η οποία φρουρείται από την ασφάλεια της πρεσβείας. Οι δράστες, περίπου 10 άτομα με δίκυκλα, πέταξαν σχεδόν ταυτόχρονα με τις μπογιές, καπνογόνα για να μην τους καταγράψουν οι κάμερες, αλλά και για να δημιουργήσουν σύγχυση και να μπορέσουν να διαφύγουν.
Τελικά οι δράστες μετά την ενέργεια απομακρύνθηκαν προς τον Περιφερειακό Λυκαβηττού, αλλά καταδιώχθηκαν αμέσως από δυνάμεις της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης, καθώς το κέντρο επιχειρήσεων ειδοποιήθηκε απο τους αστυνομικούς σκοπούς που βρίσκονταν σε άλλα σημεία περιμετρικά της πρεσβείας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΥΒΙΚΟΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ....ΟΡΓΑΝΩΣΗ . ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΓΑ , ΝΑ ΟΥΜΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν βγαζει ανακοινωση το STATE DEPT οτι η Ελλαδα υποθαλπει την τρομοκρατια?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...