Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Έφυγε η νοσοκόμα, έμειναν οι ...νοσηλεύτριες.




Με μια σικέ και σκηνοθετημένη κίνηση (που απλά έγινε νωρίτερα του προγραμματισμένου) ο Πάνος Καμμένος - υποτίθεται πως - άρει την Εμπιστοσύνη του σε μια Κυβέρνηση που καταρρέει. για μια ακόμη φορά για στημένο παιχνίδι! . Ο Πάνος Καμμένος, ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα εισόδου των…Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία” προσπαθεί τώρα να το παίξει πατριώτης και να χαρακτηρίσει ως “αποστάτες” τους βουλευτές του που προσυμφωνημένα δήθεν  αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές του και τελικά θα πουν “ναι” στη Συμφωνία των Πρεσπών! Ξεφτίλα και προδοσία μαζί από τους ΑΝΕΛ με πρωτομάστορα τον Πάνο Καμμένο.
Όπως αποδέχτηκε δημόσια για «πατριωτικό άλλοθι» στην συνέντευξη του ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, παραδεχόμενος δημόσια πως 4 βουλευτές του (Κουντουρά, Κόκκαλης, Παπαχριστόπουλος και Ζουράρης) το πιο πιθανό είναι να δώσουν Εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση. Δηλαδή να επικυρώσουν επί της ουσίας με την ψήφο τους την Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών αφού έξι πρόθυμοι βολευτές θα την στηρίξουν, από τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι ,Συν η Κατερίνα Παπακώστα, και όποιος άλλος τα έχει αρπάξει.









7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποκαλύπτουν με δηλώσεις τους στο EURACTIV o Έλμαρ Μπροκ και ο Μάνφρεντ Βέμπερ, η Νέα Δημοκρατία έχει αποδεχθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών στους Ευρωπαίους εταίρους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ΜΕΓΆΛΟ πρόβλημα στο πρόσωπο του ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ εκτός εαν έχουμε και επίσημα χούντα, για τη νομική και τυπική αναγγελία της υπουργοποιήσεώς του. Είναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, διότι δεν είχε συνέλθει την ώρα της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμύνης (ΚΥΣΕΑ), όπως άλλωστε προβλέπεται από το νόμο, ώστε με έκτακτες κρίσεις να παύσει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από τα καθήκοντά του και να τον αποστρατεύσει, ώστε ελεύθερος εν συνεχεία ως πολίτης να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως ΥΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο ανώνυμος. Είναι παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ που ασκεί ακόμα τα καθήκοντά του να καθορίζεται και ως υπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Aυτό δείχνει και το επίπεδο των στρατιωτικών μας. Φιλιππινέζες του κερατά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Σύζυγοι σε αμοιβαία επωφελή διάσταση. Οι πρώτοι διδάξαντες είναι ο Κούλης με την Μαρέβα.

Ανώνυμος είπε...

Ευστοχοτατο το τελευταιο σχολιο και πανεξυπνο.

Ανώνυμος είπε...

Διαταγές Ρότσιλντ . Πάση θυσία θέλω τη Μακεδονία . Η κοινή γνώμη ξεξυπνα γρήγορα και κινδυνεύει η έλευση του ψευτομεσία μου ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...