Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Τα έφτυσε η ψεκαστήρα ;


Θα αδειάσει ο Καμμένος τον Καμμένο;

Την Τετάρτη για όσα ζώα τρώνε κουτόχορτο ο πρωθυπουργεύων  Τσίπρας και κυβερνητική εταίρα  δήθεν υπ. Άμυνας Καμμένος θα έχουν μια παράλληλη τηλεμαχία στα δελτία ειδήσεων του OPEN και του STAR .Από εκει  θα ανακοινώσουν τις διαφορές τους.  Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο ψεκασμένος θα εμφανιστεί αύριο στο δελτίο του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, όπου θα σχολιάσει όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δώσει απαντήσεις για την στάση των ΑΝΕΛ έναντι της κυβέρνησης, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την σκοπιανή Βουλή και ο Τσιπρίσκος  θα εμφανιστεί μία ώρα νωρίτερα στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη στις 19:00.




Σιγά μην πάθει τίποτα η... κωλοτρυπίδα σου.
Τα παράπονά σου στον Άθλιο Πιουριφόϊ - Πάϊατ.

Ενώ βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» της εισαγωγής της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή προς κύρωση, ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής που έχει ξεπεράσει κάθε όριο έκανε νέα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, υπεραμυνόμενος της Συμφωνίας, καλώντας έτσι όσους βολευτές της παιδικής χαράς τα άρπαξαν, να την υπερψηφίσουν.
Η νέα παρέμβαση του υπερπρωθυπουργού της χώρας, έγιναν κατά την συνάντησή του με τον –κατά δήλωσή του- «κομμουνιστή» και «ταξικό αποστάτη» Κατρούγκαλο (της μεγάλης της ΚΝΕ σχολής – αυτή είναι η πηγή όλων των δεινών στην Ελλάδα!), αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών.
Σύμφωνα με… «διπλωματικές πηγές» (εδώ γελάνε!) «οι δύο άνδρες συζήτησαν τον περιφερειακό ρόλο της Ελλάδος και συμφώνησαν στην εκτίμηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών συμβάλλει στη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και στην ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο».
  

Πριν ψηφιστεί η περίφημη τροπολογία για τα «αντισταθμιστικά» που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας που.... δεν θα βλέπουν τα F-35A της τουρκικής αεροπορίας και η οποία και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που κατατέθηκε στη Βουλή μην περιμένετε επανάσταση. Είναι μεγάλη η μίζα από τα....

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλώ, βρέ "Ίχνος"! Λίγη σοβαρότητα! Γιατί να μην τους "νουθετήσει" ο Παγιάτ; Να πάνε χαμένα τα λεφτά που έδωκε;

(Υποψιάζομαι μάλιστα ότι τά 'δωκε καουμπόϋκα: μισά τώρα, και μισά αφού ψηφίσουν. Να τους έχει δεμένους, δηλαδή.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...