Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Θα πέσει πολύ...σφουγγάρισμα στην... καλλιόπη του ΣΥΡΙΖΑ..



Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ που θα πρέπει να προσυπογράψει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπων, όπως εξάλλου θα κάνει και ο προκάτοχος του Αποστολάκης,  που έγινε...υπουργός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α πολύ ωραία μά πάρα πολύ ωραία μά πάρα πάρα πολύ ωραία . Ποιό ωραία δέ γίνεται ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν το περίμενε ούτε ο Μπάρμπα Φανούρης, να φύγει ο Πάνος Καμμένος πριν από αυτόν. Ο μπαρμπα Φανούρης που ως μάχιμος δικηγόρος υποστήριζε το "δικαίωμα" του αντιρρησία συνείδησης φαντάρου να μην κάνει την θητεία του και αυτός ο άνθρωπος είναι σήμερα υφυπουργός Άμυνας. Που να βρω μαντίλι να κλάψω; Γιατί δεν μας λυπάται κανείς σε αυτήν την χώρα; Που χρωστάμε και έχουμε τέτοια μοίρα;

Ανώνυμος είπε...

Φταιει η βλακεία και η επιπολαιότητα που μας δέρνουν όταν ψηφίζουμε! Καταπίνουμε τα διαφημιστικά σποτάκια σαν καραμέλες. Κι αφού δε γνωρίζω άλλους, ας ρίξω ένα σταυρό στην Κουντουρά πρώην μοντέλλο να με εκπροσωπεί στη Βουλή! Και τον Παπαχριστόπουλο τον είδα μια φορά στην τηλεόραση , ας τον σταυρώσω κι αυτόν (ούτως ή άλλως θέλει "σταυρωμα"!)

Πρέπει να επανεκπαιδευτεί ο ειλικρινής και έντιμος λαός (τα λαμόγια ακολουθούν την τσέπη τους και μόνο)πώς να ψηφίζει και ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέγει σωστα και οτι η αποχή μπορεί να είναι προτιμότερη από τους προδότες. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα αληθινά πατριωτικά ιστολόγια, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...