Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αν ήταν καθαρίστρια η κουλουράς θα ήταν ήδη φυλακή.



Διοικητής με 4 πλαστά πτυχία:
«Υπουργική ομπρέλα προστασίας» από το 2016 για τον Δημήτρη Μπούτο, διοικητή του Κρατικού Νικαίας μέχρι πρότινος . Εκκωφαντική σιωπή του υπουργείου Υγείας, «άφαντος» και ο Πολάκης από το facebook  .
Σε προκλητικά χαμηλούς τόνους συνεχίζει να κρατά η κυβέρνηση την υπόθεση Μπούτου  με τον συνήθως λαλίστατο αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, (του οποίου φαίνεται να είναι προσωπική επιλογή ο δοικητής με τα πλαστά πτυχία), να είναι εξαφανισμένος από τα... αγαπημένα του social media.

Oπως έχει αποκαλύψει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο (τέως) διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Δημήτρης Μπούτος παρουσίαζε τέσσερις πλαστούς τίτλους σπουδών στο βιογραφικό του ως διοικητής και στον υπηρεσιακό του φάκελο ως διοικητικός υπάλληλος στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας όχι μόνο φέρεται να ήταν προσωπική επιλογή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας,  Πολάκη, κατά τις αξιολογήσεις και κρίσεις των διοικητών του ΕΣΥ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και επειδή η ομπρέλα προστασίας του αναπληρωτή είχε απλωθεί επάνω στον  Μπούτο να τον προφυλάξει από τη... βροχή των αναφορών σε βάρος του, από τον Ιούλιο του 2016 που τοποθετήθηκε επικεφαλής στο Νοσοκομείο Νίκαιας μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018 που απομακρύνθηκε... σεμνά και ταπεινά με ένα ΦΕΚ που υπέγραφε ο  Πολάκης.



Μάλλον κλεφταράδων και τεμπελχανάδων ήθελε να πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...