Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες, και οι συγκεντρώσεις άνω των δυο ατόμων.




Μόνο όσοι είναι υπέρ του ξεπουλήματος μπορούν να συναθροίζονται, πάντα με άδεια της αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ.


 Σε είκοσι προσαγωγές έχει προχωρήσει η Κρατική Ασφάλεια έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου στις οκτώ είναι προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργεύωντος  Αλέξη Τσίπρα .

Πρόκειται για μέλη και υποστηριχτές της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αρχικά, έξι μέλη της Επιτροπής πήγαν περίπου στις 4.30 το απόγευμα απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να αναρτήσουν το ίδιο πανό που είχαν σηκώσει την περασμένη Παρασκευή απέναντι από τη Βουλή, στο Σύνταγμα κατά την επίσκεψη Μέρκελ, με το οποίο ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος. 
Ωστόσο, αμέσως σχεδόν τους προσέγγισαν άνδρες της Ασφάλειας, που χωρίς εξηγήσεις τους οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ακολούθησαν άλλες δεκατέσσερις προσαγωγές και όλοι κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, χωρίς κατηγορία και χωρίς εξηγήσεις. Μάλιστα, τους έχουν αφαιρεθεί και τα κινητά τηλέφωνα.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι τα μέλη της «Επιτροπής για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών»: Παπαγιαννόπουλος Γιώργος, Αλεξοπούλου Ελένη, Παπαγιαννόπουλος Σπύρος, Δαμιανός Βασιλειάδης, Πανάγος Παναγιώτης, Παπαπαύλου Γιώργος που βρέθηκαν στις 17.00 το απόγευμα έξω από το Μέγαρο Μουσικής για να διαμαρτυρηθούν για την συμφωνία. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι προσαχθέντες φάνηκαν ύποπτοι στους αστυνομικούς οι οποίοι και πήραν «την πρωτοβουλία των προσαγωγών». Κατά την αστυνομία, παραμένουν κρατούμενοι, καθώς «εξετάζονται».
Σημειώνεται ότι το παρών στην εκδήλωση υπό τον τίτλο «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών» δίνουν πολλά κυβερνητικά στελέχη, αλλά και οι ξεπουλημένοι Τέρενς Κουίκ, Παπαχριστόπουλος, Σπύρος Δανέλλης, Νίκος Μπίστης κ.α.




Από κάτι τέτοιους εξαρτάται η τύχη της Μακεδονίας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...