Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Το πάρτι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.


Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι έξι προσαγωγές που σημειώθηκαν χθες μετά την ένταση που ξέσπασε στη Συμμαχική Οδό, στο ύψος της Δομής του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, μεταξύ λαθρομεταναστών και οδηγών φορτηγών.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες, μία γυναίκα) από το Ιράκ, 25, 29, 31 και 35 ετών, ένας Τούρκος 34 ετών και ένας Έλληνας 26 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι οι λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο και καίγοντας λάστιχα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες φιλοξενίας εντός της δομής.
Ωστόσο οδηγοί φορτηγών που είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά μαζί τους ενώ στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί.
Ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως», σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε εναντίον του 26χρονου αυτοκινητιστή που ενεπλάκη σε επεισόδιο με τους λαθρομετανάστες , κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας των, έξω από τη δομή των Διαβατών Θεσσαλονίκης.
Ο κατηγορούμενος οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη με λαθρομετανάστες , όταν εκείνοι απέκλεισαν το δρόμο που περνάει από το σημείο της διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε έναν , ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Το μεσημέρι ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματία.
Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις  λάθρο  και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους, για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου  ο οποίος, λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη, όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οί ΜΚΟ τού εβραιοσόρος θά αναλάβουν την υπερασπιση τών λαθροτζιχαντιστών καί θά τους βγάλουν λάδι . Ο Ελληνας οδηγός θά την πληρώσει δυστυχώς .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...