Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Γιατί ρε ζώα....υπήρχε περίπτωση να μην περάσει;


Και στην « Ελληνική» βουλή είναι ήδη περασμένη αφού κάποιοι θησαύρισαν.
Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ πράττοντας το… καθήκον που επιβάλλει το Ισλάμ, ο Σόρος και οι αισχροί εθνομηδενιστές του Τσίπρα, ενέκρινε την τροπολογία του Συντάγματος για την αλλαγή της ονομασίας.
Η εξεύρεση της απαιτούμενης πλειοψηφίας των 80 βουλευτών έδειχνε δηθεν δύσκολη μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, όμως τα λεφτά ήταν πολλά. Σίγουρα πολλοί σκοπιανοί βουλευτές έγιναν πολύ πλούσιοι για να ακολουθήσουν Τσίπρα και Ζάεφ σε αυτό το ιστορικό έγκλημα κατά της Ιστορίας.
Έτσι  η Βουλή του Σόρου υπερψήφισε με πλειοψηφία άνω των 80 ψήφων το σύνολο των τροπολογιών που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η αναθεώρηση του Συντάγματος. Έτσι ουσιαστικά υλοποιείται η συμφωνία των Πρεσπών και πλέον είναι θέμα χρόνου να έρθει και προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή.
 Οι τέσσερις τροπολογίες που υιοθέτησε η Βουλή αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και τον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της ΠΓΔΜ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...