Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Γίνεται της μπάλας το κάγκελο.


Ο Μαρινάκης ισοφαρίζει τον Ιβάν και το ντέρμπι παίρνει φωτιά. Το γκολ έβαλε ο διαιτητής Μητσοτάκης μετά από κεφαλιά. Ο Ιβάν διαμαρτύρεται για φάουλ που δεν δόθηκε”.

Κόλπα κάνει ο Κούλης για να έχει και το αφεντικό του, το Μαρινάκη, ευχαριστημένο και να μη φάει ξύλο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφού πάει να τους πάρει τον τίτλο μέσα από τα χέρια. Όμως κατόρθωσε να τους δυσαρεστήσει όλους!

Δεν θα υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, θα του κόψει βαθμούς! Πράγμα που είχε σκοπό να κάνει από την αρχή, κατ' εντολή του Βαγγέλη, ο οποίος καίγεται να πάρει κούπα φέτος. Αν δεν τα καταφέρει με τη δική του σπιτωμένη κυβέρνηση, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το κόλπο ξεκίνησε από τότε που ο υπουργός του Ολυμπιακού τσακώθηκε με τον Ιβάν.
Φυσικά όλοι πήραν μυρωδιά το κόλπο. Οι μεν οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν εξαγριωθεί, που ο Μητσοτάκης τους την έφερε έτσι μπαμπέσικα. Αλλά και οι Ολυμπιακοί δεν είναι ευχαριστημένοι. Θεωρούν πως κανονικά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πέσει, να φύγει τελείως από τη μέση.



Αυτό συμβαίνει όταν ένα Έθνος, όπως είχε πει και ο Τζίμης Πανούσης, προσκυνά σώβρακα και φανέλες... στο τέλος τρώει και το ξύλο, και μάλιστα και από τους δυο αντιπάλους!

Τώρα σπάμε πλάκα με όλους τους εμπλεκόμενους αλλά το στημένο ματς συνεχίζεται...Τέτοιο ποδόσφαιρο δεν ξαναείδαμε, κι ελπίζουμε να μην δούμε ποτέ ξανά τέτοιες γελοιότητες, αν και μάλλον μπήκαμε σε νέα εποχή μπόχας και δυσωδίας.








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΡΓΚ . ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΦΟΡΑ . ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΧΩΡΟΣ .....
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ MOSSAD K CIA ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ .....ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΤΕ ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...