Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Εβαλε το τσεκούρι στον...κ@λο του.

 

Από την «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», μέχρι_τους_Αντετοκούνμπο, ένας _ Βορίδης _ δρόμος...

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιπα τον εκανε με το βιντεο

Ανώνυμος είπε...

για τα λεφτα τα κανεις ολα για τα λεφτα το βοθρο γλειφης

Ανώνυμος είπε...

Ειχα γραψει ενα μηνυμα για τις βαρκες Panga και για μια παρεα νεαρων ψαραδων απο το Ελ Σαλβαδορ που σε καθε τους βιντεο, παρολη τη φτωχεια τους, τα χαμογελα το γελιο και η ευτυχια τους ειναι αναποσπαστο μερος της καθε τους στιγμης...

Σημερα στο πορνιους
«Όχι» στις θεραπευτικές αποβολές και τους γάμους ομοφυλοφίλων από τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ

Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, Ναγίμπ Μπουκέλε (40 ετων), απέκλεισε οποιαδήποτε αναθεώρηση του Συντάγματος θα επέτρεπε να γίνονται θεραπευτικές αποβολές ή γάμοι μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.

Ο αρχηγός του κράτους αποφάσισε να απαλειφθεί από το κείμενο η αναφορά σε γάμους μεταξύ «συζύγων» και να προσδιοριστεί ο γάμος ως ένωση «άνδρα και γυναίκας», όπως προβλέπει ο ισχύων θεμελιώδης νόμος.

Ο κ. Μπουκέλε υπέγραψε εξάλλου χθες Παρασκευή δύο διατάγματα που υποχρεώνουν δικαστές και εισαγγελείς να συνταξιοδοτούνται στα 60 τους χρόνια ή έπειτα από 30 χρόνια υπηρεσίας.

Ο Ναγίμπ Μπουκέλε, 40 ετών, στην εξουσία από το 2019, χαίρει υψηλής δημοτικότητας αφότου σάρωσε τα παραδοσιακά κόμματα τα οποία μονοπωλούσαν τη σαλβαδοριανή πολιτική εδώ και 30 χρόνια, διατρανώνοντας τη βούλησή του να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα και την ανασφάλεια.

Αλλά οι παρεκκλίσεις του στον αυταρχισμό έχουν προκαλέσει σφοδρές επικρίσεις από τους αντιπάλους του και τη διεθνή κοινότητα...

Υπογραμμίζοντας την ανακοίνωση του κ. Μπουκέλε, ο Χοσέ Μιγκέλ Βιβάνκο, εκτελεστικός διευθυντής του τμήματος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch, HRW) που είναι αρμόδιο για τη Λατινική Αμερική, σχολίασε δηκτικά «για την περίπτωση που είχε εξαπατηθεί κανείς και νόμιζε πως (ο Ναγίμπ Μπουκέλε) είναι σύγχρονος ηγέτης».

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ... ΧΑΜΟΓΕΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

Εκμαυλισμός των πρώην δεξιών βουλευτών που προσχωρούν στην ΝΔ συνεχίζεται κανονικά, βλέπε Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη.

Και επειδή η ζωή συνεχίζεται και η ΝΔ θα ψάχνει πάντα κάποιους ΚΡΑΧΤΕΣ για να δίνει την ψευδαίσθηση στους ψηφοφόρους της ότι είναι ακόμα δεξιό κόμμα το επόμενο δίλημμα του ανασχηματισμού θα είναι αν θα μπει στην κυβέρνηση ο Μπογδάνος, ο Μαρκόπουλος ή ο Κυρανάκης. Άλλωστε θυμάστε καλά από το τελευταίο φιάσκο του ανασχηματισμού υπερτονίστηκε από κάποιους ότι το παρακάνει ο Μητσοτάκης δίνοντας υπουργείο στο ακραίο Θάνο Πλεύρη. Βέβαια υπερτονίστηκε και για έναν άλλο λόγο για να καλύψει το άλλο φιάσκο του τελευταίου ανασχηματισμού αυτό με την πρόθεση υπουργοποίησης Αποστολάκη με συναίνεση περισσότερων κομμάτων από αυτά που περιλαμβάνονται στη συγκυβέρνηση (ΝΔ+ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ). Υποτίθεται ότι τους ανασχηματισμούς τους κάνουν για να βελτιώσουν τα πράγματα.

Συμπέρασμα, αν εξακολουθείτε να είστε δεξιοί βουλευτές ή ψηφοφόροι αποφύγετε την ΝΔ αλλιώς κακό του κεφαλιού σας(μόνο οι στραβοί και αυτοί που δεν θέλουν να δουν δεν βλέπουν).

Ανώνυμος είπε...

Muazzos di Venetia και οι Μητσοτακηδεs!-YouTube
Πλευρηs με καρεκλα vs Πλευρηs χωριs καρεκλα...-YouTube
Αδωνιs:Θα ξαναγυρισουμε και θα τρεμει η γη...-YouTube
Βοριδηs για αποκτηση ιθαγενειαs:<< Το "δεν θα γινειs Ελληναs ποτε" δεν ειναι θεση τηs κυβερνησηs >>!!!
ε ρε τι εβγαλε η διασημη σχολη PERISTEROXESMENOS SCHOOL MPOYRDES TRIXES OF KOYRADOPOTAMIA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...