Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Το Ελληνοχώρι έγινε ....πακιστανοχώρι.

Κραυγή αγωνίας υψώνουν οι κάτοικοι ενός ακόμα χωριού του Έβρου και συγκεκριμένα του Ελληνοχωρίου, αφού εδώ και πολλούς μήνες βλέπουν κάθε βράδυ δεκάδες λαθρομετανάστες να κινούνται ανεξέλεγκτα ανάμεσα στα σπίτια τους.

“Πάνω από έξι μήνες, γίναμε κέντρο διερχομένων. Βρήκαν δρομολόγιο που περνάει μέσα από το χωριό μας και δεκάδες βλέπουμε τα βράδια να κυκλοφορούν και να κατευθύνονται προς το Κουφόβουνο, συνεχίζοντας από εκεί για τα ορεινά του Σουφλίου. Είναι φυσικό να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσουν άνθρωποι οι οποίοι έρχονται από τόσο μακριά”, είπε χαρακτηριστικά κάτοικος, ο οποίος έστειλε στο Evros-news.gr και τις δυο φωτογραφίες που βλέπετε. Σε αυτές φαίνονται λαθρομετανάστες να κινούνται μέσα στο Ελληνοχώρι, με διαφορά δύο ημερών.

Βέβαια το φαινόμενο αυτό υπάρχει σε πολλά ακόμα χωριά, κυρίως του Τριγώνου της περιοχής Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου, αλλά και του Σουφλίου και έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες. Τώρα μάλιστα που υπάρχει κίνδυνος να γίνει χαμός με ροές εκατοντάδων χιλιάδων Αφγανών, είναι απολύτως φυσιολογικό οι κάτοικοι του Ελληνοχωρίου και των άλλων χωριών του Έβρου να ανησυχούν ακόμα πιο έντονα για το τι μέλλει γενέσθαι.

 

Αυτοί περνάνε καθημερινά ΑΘΟΡΥΒΑ! Θρασύδειλοι λαθροαλλοδαποί στον Έβρο: «F….U M@L@K@» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Στις 122 οι νέες αφίξεις λάθρο στην Μήλο- Θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα...

Φολέγανδρος: Το Λιμενικό ρυμουλκεί προς άγνωστο προορισμό ακυβέρνητο σκάφος με 100 λάθρομετανάστες.

 

Έκθεση τής ΕΥΠ, μιλά για έως και ΔΥΟ (2) εκατομμύρια αλλοδαπούς, που θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν από τον Έβρο! Αναμένονται, μέσα στον χειμώνα...

 

 ΣΙΚΑΓΟ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ! “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ(!!) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ 

 

Με βαρύ ποινικό μητρώο δεκάδες Αφγανοί που έφθασαν στη Γερμανία

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στη βδομάδα μετράμε 125 +35+80+80=320 λαθρομετανάστες εισβολείς
Αστε τον "σφραγισμένο" Έβρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...