Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας ακόμη κεντροαριστερός του Σημίτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 50.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

 Ο Μητσοτάκης δίνει τα «κλειδιά» του νέου υπουργείου στον υμνητή των Τούρκων και «παιδί» του ΕΛΙΑΜΕΠ Χρήστο Στυλιανίδη. Ο Χρήστος Στυλιανίδης προέρχεται από την κεντροαριστερά. Υπήρξε συνοδοιπόρος του Κώστα Σημίτη και ένας εκ των στενών φίλων του Νίκου Θέμελη, διευθυντή του γραφείο του Κώστα Σημίτη.  Άνθρωπος του συστήματος Σημίτη, υμνητής του Σχεδίου Ανάν, αγαπημένο παιδί του ΕΛΙΑΜΕΠ, υμνητής των Τούρκων, πολιτικός τον οποίο ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έθεσε στα «αζήτητα». Αυτές οι εκφράσεις χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως τον πλέον ικανό για να αναλάβει το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

 Ο κ. Στυλιανίδης ίδρυσε στην Κύπρο τον ΟΠΕΚ (Ομιλο Προβληματισμού για τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας) το ιδεολογικό όχημα που χρησιμοποίησε ο Σημίτης για να κυριαρχήσει στην κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ.

Ως φοιτητής υπήρξε μέλος της νεολαίας Ρήγα Φεραίου.

 Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την υπουργοποίηση του Χρήστου Στυλιανίδη για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του Πολιτικής Προστασίας, ο νέος υπουργός θα λάβει την ελληνική υπηκοότητα πριν ορκιστεί υπουργός, όπως ορίζει το Σύνταγμα. Ως εκ τούτου ο Χρήστος Στυλιανίδης θα πολιτογραφηθεί Έλληνας υπήκοος ως Έλληνας ομογενής από την Κύπρο, διατηρώντας βεβαίως την Κυπριακή υπηκοότητα.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα παρά μόνο με το σύστημα Σημίτη και τον Μαργαρίτη Σχοινά, προωθείται έναντι δεκάδων άξιων στελεχών της παράταξης, με προϋπηρεσία μάλιστα σε επιχειρησιακούς ρόλους. 

  Γκρινιάζουν οι βουλευτές της ΝΔ; Δεν πειράζει, ξυδάκι. Την επόμενη φορά ας ψηφίσουν δεξιό κόμμα, αν θέλουν «πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια»....

 

Άνθρωπος του Σημίτη στην Πολιτική Προστασία.


Κυπριακά ΜΜΕ: «Ο Χ.Στυλιανίδης ήταν λίγος για την κυβέρνηση Ν.Αναστασιάδη αλλά κατάλληλος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

 

Θα δεχθεί η θεματοφύλακας του Συντάγματος Κατερίνα Σακελλαροπούλου να παραβιάσει το Σύνταγμα;

 


Ότι θα έφθανε η στιγμή που ελληνική κυβέρνηση θα έκανε…εισαγωγή υπουργού ουδείς μπορούσε να το φανταστεί, ούτε για αστείο. Κι όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέλαβε να το κάνει! Το “μεταγραφικό απόκτημα” από την Κύπρο είναι ο κ.Χρήστος Στυλιανίδης!

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ, διαθέτει Στυλιανιδη, τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος είναι έμπειρος και έχει διατελέσει πολλές φορές Υπουργός. Ο Μητσοτάκης όμως προτίμησε Στυλιανίδη εξωτερικού, εισαγωγής. Ο Στυλιανίδης έχει την κυπριακή και όχι την ελληνική υπηκοότητα και το πρόβλημα φαίνεται πως θα λυθεί άμεσα με τη διαδικασία της τιμητικής πολιτογράφησης.
Θα του δώσουν νύχτα την ελληνική υπηκοότητα όπως στους ποδοσφαιριστές που τους βαφτίζουν Έλληνες πολίτες για να παίξουν μπάλα.

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλετε να πολιτογραφήσετε τον Κύπριο πολιτικό, να κάνετε πράξη και το ΕΛΛΑΣ+ΚΥΠΡΟΣ=ΕΝΩΣΙΣ.
Ανοίγετε άλλο ένα κακό προηγούμενο με τις τιμητικές πολιτογραφήσεις.
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος πχ θρησκευτικός ηγέτης της Ινδίας διώκεται από την κυβέρνηση της χώρας του γιατί αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση της χώρας του και ζητήσει τιμητική πολιτογράφηση από την Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας. Η ΠτΔ δικαιούνται να τον τιμήσει πολιτογραφώντας τον Έλληνα; Εγώ λέω, ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

“αν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας διορίσει υπουργό πρόσωπο που πολιτογραφήθηκε Έλληνας επί τούτου, δηλαδή με αποκλειστικό σκοπό να γίνει υπουργός, τότε παραβιάζεται το άρθρο 81 του Συντάγματος”.

Ανώνυμος είπε...

Δειτε κι αυτα....
ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...
Πωs απο το Μπουρουντι γινεσαι Υποδιοικητηs...
τερη ο καρπεροs αχ κουλα....

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος Στυλιανίδης θεωρείται στην Κύπρο, ο εκπρόσωπος του ενδοτισμού , που παραδέχθηκε δημόσια πως χρηματοδοτήθηκε με 50 χιλιάδες ευρώ από το Office for Project Services-UNOPS του ΟΗΕ, για την στήριξη και την προώθηση του σχεδίου Ανάν.

Ανώνυμος είπε...

Ενας δούρειος ίππος για υπουργός. Χρ. Στυλιανίδης Υπουργός πολιτικής προστασίας. Υμνητής του Σχεδίου Ανάν, αγαπημένο παιδί του ΕΛΙΑΜΕΠ, υμνητής των Τούρκων, πολιτικός τον οποίο ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έθεσε στα «αζήτητα». Ο Στυλιανίδης παραδέχτηκε ότι χρηματοδοτήθηκε με αρκετές χιλιάδες ευρώ από το γραφείο προγραμμάτων των Ηνωμένων Εθνών (UNOPS) για να ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν. Στο Μπούργκενστοκ της Λουκέρνης, 23/3/2004, στη συνάντηση κορυφής, πήγαν οι χριστοπαναγίες σύννεφο από τους Τάσο Παπαδόπουλο και Κώστα Καραμανλή. Αυτόν επέλεξε να μας προστατεύσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...