Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δηλαδή Σύνταγμα – Ομόνοια θα θέλεις rapid test;

Πόσο πιο ηλίθιοι μπορεί να είναι. Και ποιος θα κάνει τον έλεγχο και την ταυτοπροσωπία στις «σαρδέλες»; Ο οδηγός του αστικού;

Τα μέτρα αφορούν και τις μετακινήσεις προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνα, τρένα και ΚΤΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, η επιβίβαση ανεμβολίαστων επιβατών ηλικίας 12 ετών και άνω στα αεροπλάνα, τρένα και ΚΤΕΛ, επιτρέπεται πλέον εφόσον οι επιβάτες έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε μοριακό έλεγχο εντός 72 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον προορισμό τους, είτε σε rapid test εντός 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον προορισμό τους.

 

Πολίτες δύο ταχυτήτων από σήμερα: Απαγορεύσεις για ανεμβολίαστους σε χώρους εργασίας, μετακινήσεις και κλειστούς χώρους

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω κολλησει ασχημα με τις βαρκες τυπου Panga που εφτιαξε η Yamaha το 1970 για τους φτωχους ψαραδες στις Ωκεανιες περιοχες, στενομακρες με υπερυψωμενη πλωρη με μηκος 6,80 και τωρα τις εχουν φτασει μεχρι τα 12 μετρα. Με μικρους εξωλεμβιους κινητηρες 30- 85 ΗΡ και ταχυτητες που ξεπερνουν τα 30 μιλλια με πληρη φορτο και αμεσο πλαναρισμα (διχτυα ψαρια βενζινες κοσμο)
Κολλημενος να μαθω περισσοτερα και να τις χαζεψω σε πραγματικες συνθηκες βρηκα στο Youtube μια παρεα νεαρων παιδιων ψαραδες απο το Ελ Σαλβαδορ.
Φτωχα παιδια αλλα με μια καθαροτητα στις πραξεις τους και παντοτε με χαμογελο και γελιο σε καθε τους βιντεο. Με το πενιχρο τους εισοδημα βοηθουν τους πιο αδυναμους οποτε μπορουν και σε ασχετες στιγμες.
Ο μεγαλυτερος προσφερει απλοχερα στους γυρω του τα μεγαλυτερα ψαρια, μοιραζει το φαγητο που φτιαχνει ριχνοντας παντοτε τον εαυτο του διχως δευτερη σκεψη.
Οπου υπαρξει αναγκη αυτοβουλως βοηθουν με ολη τους τη διαθεση κι ας φορουν τα καλα τους ρουχα δεν υπαρχει αυτο που κανουν και δεν ειναι στημενες καταστασεις.
Ζηλευω και θαυμαζω την καλοσυνη τους την απλοϊκοτητα τους την ενεργητικοτητα τους τα ατελειωτα γελια τους, την ευτυχια τους, και μιλαμε για μεγαλη φτωχεια, απο τις πιο φτωχες χωρες, αυτα τα συναισθηματα στην Ελλαδα εχουν εκλειψει δυστυχως για μας.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε, το σχόλιο σου έχει σχέση με το θέμα??

Ανώνυμος είπε...

Ολα εχουν σχεση, και ολα αφορουν τη μιζερη νοοτροπια μας. Το καρκινωμα του Ελληνα περικλειεται στην εξης αιωνια φραση: Τι με ενδιαφερει τωρα εμενα για τα προβληματα αλλων... Αυτη η μιζερια ειναι αγιατρευτη γιατι μας εχει μετατρεψει σε αχαριστους και σε εσωστρεφεις, παρτακηδες.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει λυση. Με 1 ραπιντ τεστ μπαινεις στο κτελ ή το τρενο και πας Αλεξ/πολη. Μετα πεζη μπαινεις Τουρκια και προσκολλασε στο Αφγανικο μπουλουκι. Περνας τα συνορα-ΑΣΤΑΚΟ και βρισκεσαι Αθηνα. Δηλωνεις Αφγανος προσφυγας, απογονος Ελληνων και λες οτι η οικογενεια σου μενει ηδη Ελλαδα. Σας δινουν σπιτι, επιδομα και κυκλοφορεις ανεμβολιαστος και ωραιος χωρις να σε ζαλιζουν...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...