Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Πάρτε το χαμπάρι. Δεν είναι οι ανεμβολίαστοι, αλλά οι ανυπάκουοι στην νέα ταξη.

Χέστηκαν για το εάν πεθάνουν και πόσοι. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολίτες που δεν υποτάσσονται-υποκύπτουν σε όσα αποφασίζει η νέα τάξη – παγκόσμια διακυβέρνηση.Πρέπει πάση θυσία να υποταχθούν η να εξαφανιστούν.Για αυτό και όλα τα επαχθή, απάνθρωπα, και αντισυνταγματικά μέτρα. Δεν υπολογίζουν οι υπάνθρωποι ούτε ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε δημοκρατικές διαδικασίες, ούτε ...της Παναγίας τα μάτια.

"η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υπογράψει με τις 4 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συμβόλαια για 3,5 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων μέχρι και το 2023" και "τα οποία ...πρέπει να φτάσουν στους πολίτες της Ευρώπης, είτε νοσούν είτε όχι αφού έχουν προπληρωθεί". Μάλιστα "η χώρα που κερδίζει περισσότερο είναι η Γερμανία λόγω της Pfizer-BioNTech", οπότε θα γαμήσουν τον κοσμάκη στις τρύπες. Εξάλλου και η μίζα έχει προπληρωθεί.Πόσα άρπαξε ο Κούλος; Υπολογίστε έστω ένα ξεφτιλισμένο ευρώ σε κάθε τρύπημα και κάντε σούμα.

Σάστισε με τις δηλώσεις του Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ ο νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου

 

Μπλέξαμε με πολιτικούς εγκληματίες

 

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ – ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

 

Νέα απαγόρευση κατά των μη εμβολιασμένων: Δεν θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε χριστουγεννιάτικα πάρκα.


ΒΟΜΒΑ από το επιστημονικό TΗΕ LANCET> Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό και ασθενούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους!

Κάτι συμβαίνει εδώ κι αυτό που συμβαίνει είναι ένα ή και περισσότερα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν τούρκικες διεκδικήσεις δεν υπάρχουν λάθρο δεν πάει κατά διόλου η οικονομία δεν υπάρχουν τρομακτικές αυξήσεις σε όλα ,δεν υπάρχουν ρεμούλες, ατασθαλίες, διασπάθιση δημοσίου χρήματος ,παιδική πορνεία,αυτοκτονίες, τροχαία δυστυχήματα, δεν υπάρχει ανεργία πείνα και δυστυχία, δεν υπάρχει τίποτα εκτός από εμβόλια και κρούσματα.Ζούμε απλώς σε μία άρρωστη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Τζίμης Πανούσης είναι σαν τον κοσμοκαλόγερο στην Ελεύθερη Ώρα, τα τραγούδια του 1990 βγαίνουν το 2021. Ο Τζίμης ήταν ποιο ψαγμένος, τα είπε νωρίτερα από τους άλλους. Τι να το κάνω να μου το πεις λίγο πριν γίνει. Αν γινόταν σεισμός και κάποιος σε ενημέρωνε ένα λεπτό πριν, τι να προλάβεις να κάνεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...