Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ρε μπουμπούκο σου χρειάζεται ...αρχειοθέτηση.

Βρέθηκαν χρήματα άγνωστης προέλευσης, αλλά …αρχειοθετήθηκε. Εισήχθησαν στον θετικό κατάλογο συνταγογραφημένων φαρμάκων σκευάσματα της Novartis αλλά ευθύνεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και όχι ο ίδιος. Τα μέλη της επιτροπής που ο ίδιος διόρισε, δεν έκαναν πράξη τη διάταξη που υπέγραψε ο ίδιος και έβλαπτε τις φαρμακευτικές, αλλά δεν φταίει ο υπουργός για αυτή τους τη συμπεριφορά. 

Ο Φρουζής δεν μπορεί να τον δωροδόκησε γιατί αν του είχε δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ, δεν θα μπορούσε να του δώσει μετέπειτα και το «ευκαταφρόνητο» ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. Η προστατευόμενη μάρτυρας μπορεί όντως να γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο του υπουργικού γραφείου, ακόμα και το τι φορούσε η τηλεφωνἠτρια στις επίμαχες επισκέψεις , αλλά δεν θα μπορούσε να ήταν εκεί όταν ο Φρουζής φέρεται να έδινε φακέλους με χρήματα στον υπουργό γιατί, αυτό ήταν κάτι που δεν συνήθιζε ο mr. Novartis και γιατί αυτός δεν χρειαζόταν βοήθεια αφού «ο φάκελος ήταν ελαφρύς»!

Αυτά εἰναι ένα μόνο μικρό δεἰγμα από τα σημεία και τέρατα που προκύπτουν από μια πρώτη ανάγνωση της πράξης αρχειοθέτησης της δικογραφίας για τον Άδωνη Γεωργιάδη και τη Novartis. Στο σκεπτικό της απόφασης, υπάρχει αναλυτική περιγραφή των τραπεζικών κινήσεων του υπουργού κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα. Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά 78 είναι οι σελίδες που όχι μόνο γεννούν πολιτικά ερωτηματικά, αλλά περιέχουν και «βόμβες». Καθώς περιλαμβάνει καταθέσεις μαρτύρων, που αναφέρουν με λεπτομέρειες και ημερομηνίες, ότι ο Γεωργιάδης πήρε από τον Φρουζή πάνω από 2 εκ. ευρώ σε βαλίτσες και φακέλους!Τα όσα ανευρέθηκαν αντιβαίνουν στην κοινή λογική, ενώ σύμφωνα με νομικές πηγές, τα επιχειρήματα που προτάσσονται είναι εξόφθαλμα έωλα και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα έπρεπε η εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος να προχωρήσει στην αρχειοθέτηση. 

 

Novartis: Διαπιστώνονται αδιευκρίνιστα ποσά στο λογαριασμό του Γεωργιάδη αλλά αρχειοθετείται η δίωξή του.


 

Διαβάστε εδώ όλη την πράξη αρχειοθέτησης.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

301 όλοι το ίδιο ΚΛΜΑΓΑΖΟ! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΟΣ ΣΚΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΩΤΗΡΑ Η ΤΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ Η ΝΑ ΦΑΝ ΛΟΥΤΣΟ⚰️ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!...🛸ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΤΟΔΑΜΕ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ!ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΔΕΣ ΤΗΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΑΣΑ..ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞ.ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑ!!! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ! ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΓΙΟΛΑ ΑΥΤΑ;! (ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 💉💊ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ..ΧΑΧΑ ΒΡΕ ΖΑΒΟΤΟΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ)🤮 ΚΑΙ ΟΧΙ;ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ;!!?🤮

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...