Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Μια διαφορετική ανάγνωση των εξελίξεων από την Μόσχα.

 

Ο επί χρόνια ανταποκριτής ελληνικών μέσων ενημέρωσης στη Μόσχα, εσχάτως ανταποκριτής του MEGA, Δημήτρης Λιάτσος , μίλησε σήμερα στον 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη για το πώς γίνεται η ανάγνωση των εξελίξεων στη Μόσχα, σε μια εντελώς άλλη οπτική από αυτή που παραθέτουν μεγάλα δυτικά μέσα ενημέρωσης, από την κατάσταση στο εσωτερικό της Ουκρανίας, μέχρι τις «νεκρές» πλέον συμφωνίες του Μίνσκ , την διελκυστίνδα επέκτασης του ΝΑΤΟ και τις αιχμές για την αναθεωρητική , όπως την αποκαλεί η Δύση, πολιτική Πούτιν, τις εξελίξεις στα ενεργειακά, τον ρόλο της Ευρώπης , αλλά και για τον παραλληλισμό Πούτιν με Ερντογάν, στα ζητήματα αναθεώρησης συνθηκών και παραβίασης του διεθνούς δικαίου. Ο Δημήτρης Λιάτσος , παράθεσε πληροφορίες και στοιχεία μίας εντελώς διαφορετικής ανάγνωσης στη Μόσχα , ενώ μίλησε και για άγνωστες πτυχές του ελληνισμού στην Ουκρανία και ιδιαίτερα στη Μαριούπολη, τονίζοντας ότι κατά τις δικές του πληροφορίες , μέχρι στιγμής ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν αναπτυχθεί στις αποκαλούμενες Λαϊκές Δημοκρατίες στα Ανατολικά της Ουκρανίας, που ο Πούτιν από προχθές τις αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες πλέον.

Σε 48 ώρες η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία-Ο Μπάιντεν προειδοποίησε τον Ζελένσκι.

Δεν βαρέθηκαν αυτή την καραμέλα;

 

Ρωσία προς Ουκρανούς στρατιώτες: "Φύγετε και σώστε τη ζωή σας - Θα εισέλθει ο ρωσικός Στρατός"

Από την CIA με αγάπη.

Κωμωδία του Χόλυγουντ: Με... 9 άρματα θα εισβάλουν οι Ρώσοι στο Χάρκοβο της Ουκρανίας λέει η CIA.

 

 

Πολεμοχαρείς δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη κατά Ρωσίας: Ζήτησε «Κοινή και ουσιαστική αντίδραση» κατά της Μόσχας

 

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ για Ουκρανία: «Δεν μπορούμε να δεχθούμε τον ιστορικό αναθεωρητισμό με τη χρήση βίας»

Που πας ρε Καραμήτρο ξεβράκωτος στα αγγούρια;

 

ΜΙΛΗΣΕ κι ο Βορίδης! «ΠΡΕΠΕΙ σταθούμε αλληλέγγυοι με την Ουκρανία αυτή τη στιγμή...»

Πάρε το τσεκούρι σου και τρέχα να στηρίξεις τους ομοϊδεάτες σου Ναζί.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΑΣ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΑΡΑΝΕ ΨΛΒΡΟΝΤΑΝΕ! ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ!
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ! (ΤΟΧ ΤΣΕΚΑΡ) ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ! ΕΣΥ ΕΕΕΣΥ! ΞΕΡΕΙΣ;ΟΤΙ ΤΟ Α! ΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΙΚΗΣΕΕΕ! Ο ΝΙΚΗΤΉΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΟΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΜΙΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ! ΜΠΕΣΑ! ΟΧΙ ΜΠΕΕΕ ΤΕΛΟΣ! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ!ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ;ΕΝΕΣΗ; ΣΕ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ!) ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΖΙ! ΤΟΥΣ ΓΛΙΕΕΠΣ.ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΔΙΑΔΟΣΤΕΤΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΣΤΟ ΑΠΟ Ι.Χ ΣΕ Ι.Χ ΤΥΠΟΣΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... ΠΩΩΩ ΜΩΡΕ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΊΜΕΝΗΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ?! Ε ΟΧΙ ΔΑ! ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ...Ε! ΚΑΝΤΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...