Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

«Ο νέος ...Αϊνστάιν».

Ο «καθηγητής Πνευμονολογίας – εμβολιολογίας -μπουρδολογίας», Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, φαίνεται πώς είναι τσακωμένος με τα μαθηματικά, καθώς αναφερόμενος στον αριθμό των εμβολιασμένων στην Ελλάδα χρησιμοποίησε... τα κυβερνητικά μαθηματικά.

 

Συγκεκριμένα είπε: 

 

«Έχουμε 5 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν κάνει 3 δόσεις και έχουμε και 7,3 εκατομμύρια που έχουν κάνει 2 δόσεις. Αν τα βάλετε μαζί όλα αυτά θα δείτε ότι θα έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό τείχος ανοσίας. Το πρόβλημα της Ελλάδας πέρα από τις λεπτομέρειες είναι αυτή η μικρή ομάδα των 300χιλ. ανεμβολίαστων 60άρηδων και άνω».

Ακούγοντας προσεχτικά τον κ. Βασιλακόπουλο θα διαπιστώσει κανείς πως η Ελλάδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει πάνω από 12 εκατομμύρια πολίτες που είναι εμβολιασμένοι με 2 και 3 δόσεις!

Αν συνυπολογίσουμε και το ότι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα πάντα, υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι, τότε κάποιος που δεν έχει εικόνα του πληθυσμού της χώρας και άκουγε τον κ. Βασιλακόπουλο θα νόμιζε ότι η Ελλάδα έχει 15 εκατομμύρια κατοίκους (αντί για κάτι περισσότερο από 10)!

Και εφόσον ανεμβολίαστοι θα θεωρούνται από Δευτέρα οι πολίτες που δεν έκαναν 3η δόση και ακυρώνονται τα πιστοποιητικά τους, η μισή Ελλάδα είναι ανεμβολίαστη.

 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πόσο συνταγματικός είναι;

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΜΑ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΗΛΙΘΙΟΙ!!!ΛΥΠΗΡΟ...ΚΙΟΜΩΣ! ΑΔΙΑΦΟΡΩΩΩ!😁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...