Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ελλάδα. «Προετοιμασίες πολέμου».




Γίγαντες Σκλαβενίτης από: ΚΙΝΑ...

Γίγαντες Agrino από: ΠΟΛΩΝΙΑ...

Γίγαντες 3αλφα από: ΑΛΒΑΝΙΑ...

Επίσης είναι της μοδός τώρα τελευταία, και οι πατάτες είναι ΑΙΓΥΠΤΟΥ...σε διχτάκι...επάνω στο διχτάκι, έχουνε καρτελάκι. Αυτό το καρτελάκι γράφει: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ...

Για όποιον δεν γνωρίζει, όπου υπάρχει γραμμένο αυτό το "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ", είναι γιατί ο σπόρος του καρπού/λαχανικού/προϊόντος, είναι γενετικά τροποποιημένος/μεταλλαγμένος.

Η φύτευση λοιπόν απαγορεύεται, γιατί είναι πατενταρισμένος ο σπόρος από την εταιρεία που τον έφτιαξε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΤΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ. ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταλλαγμένοι σπόροι είναι ΣΤΕΙΡΟΙ



ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Του Σκλαβενιτη παντως οι γιγαντες και τα φασολια που φυτευω πιανουν και βγαινει πολυ καλη παραγωγη για οσους εχουν μικρους κηπους ή ζαρτινιερες. Να σταθεροποιηθει λιγο η θερμοκρασια της νυχτας στους 13-14 βαθμους και ξεκιναω παλι το φυτεμα.
Κι εγω δεν το περιμενα γιατι λεω ακτινοβολημενα ειναι και δεν ειχα ασχοληθει καθολου με συσκευασμενα των σουπερ μαρκετ μεχρι που ο αδερφος μου φυτευσε μερικα φασολια ετσι απο μαλακια και βγηκαν ολα και επαθα ενα σοκ, βασικα εχασα το στοιχημα του εγωισμου που του ελεγα αμα περιμενεις να βγουν θα γερασεις.

Επισης, αγορασε ο γαμπρος μου σπορους ρεβυθια και κουκια πανακριβα απο γεωπονικο μαγαζι και ηταν ολα εμβαπτισμενα μεσα σε ροζ διαλυμμα, ειχαν παρει μια ροζ αποχρωση ολοι οι σποροι.
Αυτο το ειχα δει σε ενα ντοκυμανταιρ με τη.... Μοσαντο και το ξαναειδα σε συσκευασμενους σπορους και συγκεκριμμενα σπορους καροτου σε καποιον που ειναι στο Βιετναμ και ανεβαζει βιντεο...

Τους ξεβγαζα μπορω να πω και δεκα φορες και το νερο παρεμενε κοκκινο, οποτε καλυτερα παρτε απο το σουπερ μαρκετ και να πανε να γαμηθουνε και οι γεωπονοι και η τεχνογνωσια τους.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρωσω να κρατατε ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ σπορους, απο τα φυτα που φυτευετε και παραγουν καρπο. Αυτο που κανω ειναι μολις πχ βγουν τα πρωτα φασολια αφηνω να γινει χακι ο ασκος του φασολιου και αμεσως φυτεμα απο αυτους τους σπορους οπως ειναι, ουτε στεγνωμα ουτε τιποτα, βγαινουν πολυ καλυτεροι καρποι και μεγαλυτερα φυτα πολυ πιο δυνατα και στο τελος της παραγωγης μαζευω αρκετους σπορους για τη σπορα της επομενης χρονιας.
Για να μη ψεκαζετε γιατι οι φασολιες μαζευουν βρωμουσες και αλλα εντομα που χαλουν τους καρπους φυτευστε δυο τρεις ηλιοσπορους, παραγει κατα ενα μυστηριο τροπο το αλογακι της Παναγιτσας που τρωει οτιδηποτε κινειται και ειναι ο συμμαχος μου το καλυτερο φιλαρακι μου. Αυτο και οι μελισσες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΖΑΡΟΒΕΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΟΚΕ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΥΜΑ! ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ(ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 24 ΩΡΕΣ ΝΤΑΝ!)ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΒΓΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΈΡΑ?!ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΆΓΚΗ?!ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΝΣ ΟΥΛΑ ΑΥΤΟΥΝΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΆ?!ΘΕΛΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ Η ΑΓΡΟΤΙΑ,ΑΜ! ΠΩΣ?!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σαχλαμαρα αντε τραβα κοιμησου, σε ολα πεταγεσαι σαν την πουτσα, αχρηστοειδες του πληκτρολογιου. Βαλε φυτευσε να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ! Σε μια ζαρτινιερα με πλεγμα διμετρο επι τεσσερα μετρα βαζω εικοσι φασολιες και δεν προλαβαινεισ να μαζευεις παλιομαλακα! Αμε στον αγυριστο εχω πιει και τα κρασια μου μη σου ριξω τις παναγιτσες σου βραδυατικα

Ανώνυμος είπε...

Παρε και το βιντεο να ξεστραβωθεις!
https://youtu.be/5p9bKylByww?t=1072

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...