Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Συνεχίζεται το θρίλερ

Μέσα σε δραματικούς τόνους ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τ. Μπάιντεν, ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, έχει αποφασίσει να εισβάλλει στην Ουκρανία και να εισέλθει μέχρι το Κίεβο σε μια πόλη 3 εκατ. ανθρώπων. Ο Μπάιντεν φοβάται επέκταση της ρωσικής επιχείρησης προς την Υπερδνειστερία και την Μολδαβία και την δημιουργία ενός εκτεταμένου ρωσικού Ανατολικού μετώπου εναντίον του ΝΑΤΟ. Οι Αμερικανοί παρακαλούν τον πρόεδρο της Ουκρανίας να μην φύγει αύριο από την χώρα του γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μπορεί να είναι η D-DAY της ρωσικής επιχείρησης.

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν πληροφορίες ότι η Ρωσία έχει ετοιμάσει ήδη μεταβατική ουκρανική κυβέρνηση. Πριν φτάσει όμως εκεί θα “αποκεφαλίσει” την τωρινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας.

Έχουν καταρτιστεί κατάλογοι Ουκρανών πολιτικών και προσωπικοτήτων που θα αποτελέσουν Νο1 στόχο σύλληψης ή δολοφονίας σε περίπτωση ρωσικής εισβολής. 

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η εισβολή θα ενώσει Ρωσία-Λευκορωσία και Ουκρανία και θα αποκτήσει μια νέα μορφή, ένα νέο “Ενωσιακό Κράτος” διοικητικό αντίγραφο της ΕΣΣΔ.

 

Ρωσική κρατική τηλεόραση: "Oδεύουμε σε πόλεμο με την Ουκρανία - Αν το ΝΑΤΟ εμπλακεί, θα χτυπηθεί το Αρχηγείο του"


 

Κόλαση στο Λουχάνσκ: Ανατίναξαντον κεντρικό αγωγό ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη! - Κλείνουν οιστρόφιγγες σε χώρες της ΕΕ;


Δραματικές εξελίξεις Ντονμπάς: Φεύγουν τα γυναικόπαιδα-εκκένωση μένουν οι μάχιμοι. Αρχίζει ο πόλεμος!

 

Στο κόκκινο η κατάσταση στο Ντονμπάς: Γενική κινητοποίηση σε Λουγκάνσκ-Ντονέτσκ - Συνεχής ενημέρωση

 

"Μην εμπλακείτε στην Ουκρανία αλλιώς...": Ηλεκτρονική εκτόξευση Kh-47M2 Kinzhal στην Μεσόγειο κατά ΝΑΤΟϊκών βάσεων! (Bίντεο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...